Eveniment

CĂ TOT A TRECUT ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COMEMORĂRII VICTIMELOR ACCIDENTELOR RUTIERE, am încept săptămâna bine: Autoturism răsturnat între Mihăiești și Topa Mică. Patru tineri au fost transportați la spital

Un autoturism s-a răsturnat în noaptea de duminică spre luni între localitățile clujene Mihăiești și Topa Mică, anunță ISU Cluj.

Pmpierii din cadrul Gărzii de intervenție Gilău și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute după ce un autoturism s-a răsturnat între localitățile Mihăiești și Topa Mică.

”La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă, și două echipaje SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, în afara părții carosabile, și ocupanții ieșiți din acesta.

Trei tineri și o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD și SAJ, fiind apoi transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceștia prezentau, la prima evaluare, multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și erau cooperanți”, au spus pompierii.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat pentru persoanele implicate în accident, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri de siguranță pentru salvatori și persoanele implicate în accident.