Rautacisme

Ca să nu mai bocească Boc că i-a atins naturelul simțitor Drulă ”cu ranga”, au ieșit la minciunit cărătorii lui de geantă din PNL Cluj: ”Drulă, ai furat 4 ani de dezvoltare”

PNL Cluj a ieșit să latre la gard în locul lui Emil Boc și să-l pună la punct pe președintelui USR Cătălin Drulă, care și-a permis să-l acuze, din nou, pe Însuși El, Maestrul și Excelența Sa, Șefu de ”incompetență și nepăsare” cu privire la modul în care s-a făcut că gestionează centura metropolitană a Clujului. Normal, în lipsă de idei personale, cei di PNL Cluj îl acuză pe Drulă ”că a scos cu ranga din PNRR proiectul de centură a orașului”. Au uitat de metrou.

”Drulă, ai scos Centura Metropolitană din PNRR. Ai furat 4 ani de dezvoltare a Clujului. Am fi avut 4 ani să folosim banii din PRRR. Clujenii din trafic îți „mulțumesc” în fiecare zi. Municipalitatea clujeană, împreună cu comunele Gilău, Florești, Baciu și Apahida au finalizat documentațiile pentru Centura Metropolitană. Dacă Drulă nu ar fi fost ministru, astăzi se puteau folosi banii din PNRR pentru Centura Metropolitană și nu trebuia să așteptăm alți bani europeni”, transmit cei din PNL Cluj.

De ”pomenit” în trafic, lui Emil Boc i se umple zilnic ”frigiderul cu carne”, nu lui Drulă. Dacă zici în trafic din Cluj-Napoca: ”drulă”, ți se răspunde maxim ”basculă”, de frumusețea rimei. Dar dacă strigi ”Boc”, doar îi faci mama fericită că l-a făcut și, datorită dânsei, noi l-am cunoscut.