PubliNews

Brandul 4F din Iulius Mall Cluj te așteaptă cu echipament tehnic pentru orice tip de sport și oferte de până la 50%

La Iulius Mall Cluj găsești cele mai relevante branduri, care să răspundă tuturor stilurilor. Astfel, magazinul 4F aduce în Cluj-Napoca o nouă perspectivă fashion persoanelor pasionate de sport sau celor care adoptă stilul casual-sport. În locația din Iulius Mall, atât el, cât și ea își pot găsi piese vestimentare dedicate anumitor tipuri de sport și accesorii, iar pentru copii este amenajată o zonă specială cu haine versatile, specifice vârstei lor.

 4F sau „For Fun” se află la etajul 1 al Iulius Mall Cluj și are o suprafață de aproximativ 190 mp, unde iubitorii de fashion pot descoperi o varietate de piese vestimentare. Gândit să ofere îmbrăcăminte sport, confecționată la cele mai înalte standarde, la prețuri competitive cu marile branduri din domeniu, 4F are o echipă de designeri și tehnologi specializați în sport care, în fiecare sezon, creează item-urile având în vedere cele mai noi trenduri în modă. La 4F este și mid season sale, unde găsești promoții de până la 50% la o selecție de piese vestimentare.

Tricouri, pantaloni, colanți, rochii sau fuste, bluze, polare, jachete și veste sunt câteva dintre articolele marca 4F. În materie de accesorii, brandul are ochelari, portofele, măști de față, bandane, cagule și fulare, căști și multe altele.

Pe lângă piesele stylish, 4F propune și haine realizate din materiale tehnice, personalizate în funcție de tipul de sport practicat: fitness, jogging, trekking, înot, schi etc. Ținuta perfectă este completată de gama variată de pantofi sport creați astfel încât să se plieze activităților sportive specifice.

În rețeaua Iulius, 4F mai are o locație în proiectul Iulius Mall Iași.

Fondat în anul 2003 , în Cracovia, Polonia, de către Igor Klaja, 4F face parte din grupul OTCF SA, care mai are în portofoliu și brandul Outhorn. În 2018, 4F a început colaborarea cu Comitetul Olimpic din Polonia şi, de atunci, îmbracă șapte reprezentante naționale – echipe din Polonia, Serbia, Croația, Slovacia, Lituania, Grecia şi Macedonia. De asemenea, 4F colaborează cu asociații naționale de sport pentru discipline precum schi, biathlon, atletism, handbal şi patinaj viteză. OTCF este în plină expansiune în România, având, momentan, 10 locații deschise în orașe precum: București, Brașov, Sibiu şi Târgoviște, urmând ca în perioada următoare să fie inaugurate încă trei magazine.