Rautacisme

Bombă fără precedent pe picior de explozie: Femeie cunoscută din politică ar fi fost violată în arest preventiv

Vrăbiuțele Ziar de Cluj au aflat posibil una dintre cele mai grave întâmplări din mandatul Laurei Kovesi ca de șef a DNA. O femeie cunoscută la nivel național după ce a condus Autoritatea Electorală Permanentă susține că a fost violată în birourile din clădirea în care era arestată preventiv. 

Vorbim de Ana Maria Pătru, despre care Elena Udrea ar fi povestit unor persoane că în perioada în care a fost arestată preventiv, în dosarul de trafic de influență și spălare de bani pentru care Pătru a fost trimisă în judecată, de către procurorii DNA.

”Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), se pregătește în următoarele zile să vorbească la TV despre un incident extraordinar de grav. Am auzit prin Elena Udrea că ea ar fi fost scoasă din celulă, în timp ce era pe preventiv la Ploiești, și dusă într-un birou unde a fost violată și supusă unor perversiuni sexuale. Din câte știu, avocatul ei a sfătuit-o să folosească acest incident grav și neplăcut prin mediatizare. Nu știu dacă are certificat medico-legal pentru că, din câte am auzit, i s-au refuzat mai multe drepturi în timp ce era pe preventiv”, ne-a relatat o persoană din anturajul Elenei Udrea. 

Ieri, 13 februarie, în emisiune lui Mihai Gâdea de la Antena 3, Ana Maria Pătru a vorbit doar despre intenția de a depune o plângere penală împotriva procurorului-șef Lucian Onea pentru că ar fi umilit-o.

”Voi face o plângere penală împotriva procurorului-șef Lucian Onea. Mă amenința! Mă scotea de câteva ori pe săptămână, din arest, stăteam câte 5-7 ore în birou la Onea. Mă amenințau că nu o să îmi mai văd copilul, dacă nu fac denunțuri la adresa unor prieteni de-ai mei. Voi depune plângere la Parchetul General. În birou mi se cereau multe denunțuri și alte lucruri pe care nu le pot spune, deocamdată. Am înregistrări cu avocatul pe care mi l-a impus DNA. Avocatul meu era și avocatul denunțătoarei mele, plătit de ea, și impus de procurorul Onea Lucian.”, a spus Ana Maria Pătru, marți seara, la Antena 3.

Sursa Ziar de Cluj susține că declarația ei din 13 februarie se referă la perioada în care a fost obligată să întrețină relații sexuale, în timp ce era în arest preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *