Rautacisme

Boc și Pivariu sunt sensibili la critica cetățenilor. Cei care au avut ceva negativ de comentat au fost blocați pe Facebook

Pivariu o ia pe urmele lui Șulea și îi blochează pe rețelele de socializare pe cei care îl critică. Păi e campanie electorală, și așa e greu să inventezi niște promisiuni și niște proiecte și fără să îți pună bețe în roate cârcotașii. Se pare că nu doar Șulea i-a fost profesor, ci și Boc, la fel de deranjat de cei care îl critică.

„L-am supărat pe Zeus din Primarie cu un comentariu si m-a blocat instant. Asta inseamnă liberă exprimare”.

„Dragi consăteni băștinași și cei veniți de pe alte meleaguri. Domnul primar Pivariu m-a blocat!”.

„Pe mine idem pe TNL pentru că am pus o întrebare unde era repostată o postarea de-a domnului primar, block….nici măcar odata nu a dat explicații oamenilor pe rețelele de socializare, nici măcar odată, în schimb fostul măcar răspundea. Mno… atitudine. Este ca și cum ar fi închis ușa Primăriei în fața oamenilor! Exact! Atitudine de primar. Cunosc pe cineva care a avut o problemă si a vrut sa meargă în audiență la dânsul si sincer a depus cerere de vreo 2 ani jumate si nici acuma nu i-a venit „rândul”deci… în următorul mandat!”, sudțin floreștenii.

Iată un exemplu de comentariu pentru care autorul a primit block.

Însă se pare că nu dor Pivariu este sensibil la critici. Unii cetățeni susțin că și Boc are aceleași practici. Doi cetățeni susțin că au lăsat comentarii cu privire la infrastructură și au fost blocați.

„Pe mine m-a blocat Boc…piticul atomic…primarul betonist..că l-am intrebat de centura ocolitoare…”.

„La boloBOC i-am lăsat un comentariu unde m-am plâns de străzile din Grigorescu, dar pe un ton foarte respectos. Asa e cand te crezi pe moșia ta!”, susțin cetățenii.

Bine, Boc nu este dispus să accepte critici de la nimeni. Jurnaliștii nu au dreptul să îi pună întrebări, iar presa care nu îl laudă este o presă de linșaj. Se pare că are acceeași atitudine și față de unii cetățeni care îndrăznesc să îi amintească de problemele orașului. Poate de aceea sunt doar comentarii pozitive la postările Primarului, pentru că celelalte sunt cenzurate.