Rautacisme

Baronașul de Cluj-Napoca a adus noroi pe străzi și betoane și dale în parcuri. Apoi minte, în formă continuată, că așa-i și-n alte părți

Criticat de către clujeni cu privire la cât beton și dală a înfundat pe malul Someșului ”navigabil”, țărănetele de Răchițele declara cu aroganța baronului înveșnicit peste Oraș: ”Dacă vrei să organizezi o piațetă unde oamenii să stea, nu pot să stea cu picioarele în mocirlă și în noroi. Dacă unii vor să stea în noroi, pot să meargă în altă parte, la munte, dar totuși în oraș nu poți să stai în noroi”.

Acum, după ce a chixat-o federal cu ”reabilitarea” străzilor Universității, Kogălniceanu și adiacentele (care OSĂ fie gata cândva deși trebuiau să OSĂ fie gata de multă veme), criticat cu privire la ”amenajările” cu noroaie lăsate în dreptul liceelor clujene Racoviță și Șincai pe strada Kogălniceanu (noroaie nu pietricele cu pământ compactat), Baronașul deversează altă muzică la difuzoarele pupincurpresei locale de chitanțier:

CITEȘTE ȘI:

Clujenii, invitați de primarul Boc să se plimbe prin noroiul de pe Kogălniceanu ca „să se conecteze cu natura”

”Proiectantul a luat un model europan, mergeți la Bruxelles, la 100 de metri de Grand Place, e un parc unde ai contact cu pământul și o zona de granit, la palatul regal din Belgia, la fel sunt zone de pământ, în Valencia – și vedeți că există astfel de zone, un gen de zonă naturală, ca să nu mergi până la Băișoara, în vârful muntelui, să simți pămânul”.

Țărănetele de Răchițele e os domnesc acum și ne-a adus ”landscape” regal la Cluj-Napoca.

Păi am cam fost și noi în zonele indicate care toate sunt parcuri, nu străzi (băi, dezinformare în formă continuată). În plus în niciunul dintre aceste parcuri nu te îneci în noroi. Cu pământ este și parcul Versailles – ai pus noroi pe străzi și betoane în parcuri, deșteptule!