Eveniment

Bărbat, în stare extrem de gravă după ce a căzut în puțul unui lift al unui bloc în construcție

Un bărbat de aproximativ 30 de ani se află în stare foarte gravă după ce a căzut în puțul unui lift al unui bloc în construcție de pe strada Trifoiului din Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat o autospecială de pompieri și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj. Incidentul a fost anunțat în jurul orei 13.30.

“O autospecială și un echipaj SAJ au intervenit pentru a salva un bărbat care căzuse în puțul unei lift, al unui bloc de locuințe care este în construcție pe strada Trifoiului din municipiul Cluj-Napoca.
Alerta a fost dată în jurul orei 13.30, iar salvatorii au găsit bărbatul de cca 30 de ani căzut în partea din subsol a puțului liftului și care prezenta multiple traumatisme severe și se afla în stare de inconștiență.
Personalul medical, alături de pompieri, au acționat imediat pentru stabilizarea acestuia, astfel încât să poată fi scos și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *