PubliNews

Banca Transilvania si I love Cluj au lansat un card bancar in premiera

Doua dintre cele mai cunoscute branduri clujene, Banca Transilvania si comunitatea online I love Cluj, lanseaza astazi cardul bancar I love Cluj. Premiera pe piata din Cluj-Napoca, acesta poate fi personalizat online cu poze à la Cluj din galeria aflata pe siteul BT sau cu brandul I love Cluj.

Cardul este dedicat persoanelor pentru care Clujul inseamna acasa, studentie, job, destinatie de vacanta sau amintiri frumoase. Clujul reprezinta multiculturalitate, oameni cu aspiratii si pasiuni diferite, iar acest card bancar a fost creat tocmai din dorinta de a oferi un obiect personal care sa ii uneasca si sa le ofere o identitate usor de recunoscut si, in acelasi timp, prietenoasa.

Cel mai nou produs al Bancii Transilvania este un card de debit, in lei, contactless, care poate fi folosit in tara si in strainatate, pentru cumparaturi online, precum si pentru primirea bursei sau a salariului. Persoanele pot aplica din orice localitate si pot opta pentru un card BT Visa sau pentru unul MasterCard. De asemenea, acestea au posibilitatea de personaliza PIN-ul gratuit si simplu, prin intermediul bancomatului BT. Comisionul este zero atat pentru utilizare, cat si pentru administrare, iar cel de emitere este de 50 de lei.

Cadou pentru primii 1.000 de clienti

Banca Transilvania si I love Cluj au pregatit o surpriza pentru primele 1.000 de persoane care vor avea acest card: la ridicarea acestuia de la BT vor primi cate un termos co-branded „BT – I love Cluj”.  

5 pasi pentru a aplica pentru un card I love Cluj:

Vizitarea paginii I love Cluj de pe siteul Bancii Transilvania
Optarea pentru unul dintre cele doua tipuri de carduri, Visa Electron sau MasterCard Mondo, pentru personalizare
Selectarea imaginii dorite din galeria de poze online BT I Love Cluj
Completarea unor date personale
Confirmarea online a aplicarii pentru cardul I love Cluj

Banca Transilvania, banca oficiala a clujenilor. 2 din 3 clujeni lucreaza cu BT

Asemenea multor clujeni, pentru BT, Clujul inseamna acasa pentru ca este localitatea in care si-a inceput povestea, acum aproape 22 de ani. 2 din 3 clujeni au ales sa lucreze cu Banca Transilvania. In plus, banca are in Cluj peste 1.000 de angajati si aproape 40 de sedii.

Cateva dintre proiectele clujene in care banca se implica si cu care se mandreste sunt urmatoarele: fundatia Clujul Are Suflet, care, in decurs de 8 ani, a ajutat peste 1.800 de tineri fara posibilitati sa aiba o viata mai buna; deschiderea unei scoli 100% britanice, EMBA University of Hull, pentru formarea unei noi generatii de antreprenori; sustinerea Policlinicii fara plata, prin aport financiar care acopera cheltuielile necesare desfasurarii activitatii si, mai cel mai recent, preluarea Clubului Sportiv U-Mobitelco, care a devenit U-BT datorita implicarii mai mari pe care banca o va avea pentru sustinerea baschetului.

I love Cluj: de ce merita sa iubim Clujul

I love Cluj este un loc virtual de intalnire al clujenilor de pretutindeni. Subiectele prezinta cele mai frumoase proiecte din zona si lucrurile care fac special Clujul: locurile, oamenii, initiativele si  evenimente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *