PubliNews

Kidsland Totto Space din Iulius Mall Cluj te trimite intr-un weekend la sky

In aceasta iarna, Totto te scoate pe partie! Joaca si buna dispozitie a copiilor va fi rasplatita cu premii care incurajeaza sportul si petrecerea timpului in familie. Cei care participa la campanie pot castiga premii speciale: un week-end la sky impreuna cu parintii, un abonament la inot sau un ghiozdan pentru expeditii.

Indragitul loc de joaca al prichindeilor, Kidsland Totto Space din Iulius Mall Cluj, se pregateste de distractia pentru iarna. Pana pe 20 decembrie 2015, copiii care isi sarbatoresc ziua de nastere la Kidsland Totto Space intra automat in tombola cu cele mai frumoase premii. Astfel, petrecerea alaturi de prieteni, in compania jocurilor preferate si a activitatilor antrenante, le va aduce strengarilor posibilitatea de a continua distractia la munte. Marele castigator va fi desemnat prin tragere la sorti, pe 20 decembrie, si va putea petrece un week-end la sky, impreuna cu parintii, la Cavnic. Aniversarea ii va purta noroc, pentru ca ii va oferi oportunitatea de a petrece un sfarsit de saptamana in familie, in peisajul de poveste al Maramuresului.

Lista premiilor pentru prichindeii care aleg sa isi invite amicii la Kidsland Totto Space de ziua lor continua. Premiul al doilea va fi un abonament pentru trei luni la Aqua Swim Team, unde va beneficia si de un antrenor de inot, iar ocupantul locului trei va primi un ghiozdan de la Ecco, ideal pentru expeditii. In plus, indragitul prieten al copiilor, mascota Totto, a pregatit cadouri pentru toti participantii, pentru ca joaca sa ramana principala lor activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *