Rautacisme

Autista politica Oana Murariu, care e, din pacate, si sefa USR Cluj, se scalambaie isteric pe Tik Tok dand intr-un penibil mondial. Magie: in declaratia de avere i-a aparut un intravilanutz!

Mi-au zis niste prieteni ca strang ei mana de la mana numa’ sa mai plec intr-o excursie gen Panama sau Taiwan, ca-s disperate borfetele politice ale Clujului sau inchipuitii orasului, asa cum ii iau saptamanal la unspe metri.

Bai, fratilor, daca nu as avea pentru ce, jur ca v-as lasa sa considerati ca exagerez in aprecieri, dar, efectiv, mi se pare ca numai peste idioti si inepti dau in ultima vreme.

Dupa ce ca filiala pe care o conduce nu exista in sondajele de la Cluj, Oana Murariu, sefa USR-ului pe judet se si comporta ca o bombardiera in mediile de socializare.

Trecem peste pozele din parlament, unde pute de superficialitate si falsa implicare…

trecem peste live-urile facute in iarna, cand Clujul era sub nameti si ea se curculea langa scara avionului cu o caciula de blana pe scafarlie cum numai prostituatele de lux rusoaice poarta…

dar peste asta nu putem trece.

Priviti mai jos exemplu clar de stridenta si inadecvare. Fata asta e pe alta lume, sa mor io, e autista politic, plus nesimtita! Sta pe tic toace si se ia in gura cu premierul Romaniei, ca si cum EA ar insemna ceva in politica!

Nu, Oana, tu nu esti nici macar un floc in calea ciorbei de burta, TU esti doar un deputat anonim al celui mai important judet al Transilvaniei, o neica nimeni in USR-ul de la Bucuresti, tu nu esti nici macar preocupata de problemele reale ale Clujului!

Nu te-am vazut la Pata Rat macar o data cu Istvan Szakats, nu te-am vazut o data sa vii sa ii dai in cap o poseta lui Boc cand isi bate joc de colegele tale din Consiliul Local Cluj, esti doar o bombardiera politica trecatoare, data cu rimel pe genele false si botita grotesc (nu iti mai fa acoladele alea de par ondulat, ca numa’ tarancile de la nuntile din Babadag si le mai fac).

Dar stii ce ma intriga, doamna deputat Oana Murariu? Ca vorbesti de necinstea hotilor din PSD si PNL, de Ciuca si Ciolacu – golanii pamantului, dar intreb pe dumneata: de unde cristoseii si inchinaciunea lui Zevedeu ti-a aparut in declaratia de avere un intravilan de 9000 de metri FIX in Cluj-Napoca?

Stii de ce, doamna deputat si sefa a USR Cluj? Ca nu il aveai in 2020?!

Ca sotiorul/partenerul dumitale civil pare ca nu prea aduce bani in casa de 4 ani, tot pe ciorchineala si atarnatorie e!

Da, stim, ati strans cureaua, ati vandut doua pamanturi din curul taranoaiei, atat de valoroase ca v-au ajuns de terenutz in intravilanul celui mai scump municipiu din tara! Vaaai, ce prosti ne credeti, doamna!

Doamna deputat, cand ai devenit milionara in pamanturi?

video
play-sharp-fill