Din oras

Pagubele produse de tânărul care a făcut scandal pe Calea Mănăștur, se ridică la 11.000 de lei

Tânărul care a avariat o mașină pe Calea Mănăștur, după ce a aruncat o trotinetă prin lunetă, a fost reținut pentru 6 acte materiale de distrugere, prejudiciul ridicându-se la suma de 11.000 de lei.

Ca urmare a evenimentului din data de 25 octombrie a.c. în care un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava, a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca și condus la o unitate medicală, unde a rămas internat, după ce ar fi comis mai multe fapte de distrugere atât într-un apartament, cât și în alte spații publice din municipiul Cluj-Napoca, ieri, 2 noiembrie a.c., polițiștii au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele acestuia.

În continuarea verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în data de 25 octombrie a.c., tânărul ar fi săvârșit 6 acte materiale de distrugere în urma cărora au fost raportate prejudicii în valoare de 11.000 de lei și ar fi sustras produse alimentare în valoare aproximativă de 70 de lei.

Totodată ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, furt și tulburarea ordinii și liniștii publice, toate în formă continuată.