Din oras

Au crezut in visul lui Zolty: S-a strans intreaga suma necesara pentru cumpararea caruciorului

Dupa doar cateva ore de la publicarea articolului pe Ziar de Cluj, oamenii cu suflet ai Clujului au pus mana de la mana si au strans suma necesara pentru ca Zolty sa isi poata cumpara caruciorul dorit.

De multi ani visez la acest Meyra Optimus 2, l-am gasit in urma cu 7 ani la 7.500 euro nou, o suma imposibila pentru mine. Zilele trecute l-am gasit la 3.700 lei (840 euro), second-hand. Acum eu tot ce sper e ca intr-o zi Dumnezeu sa ma ajute si sa mi se implineasca acest vis”, a spus Zolty astazi, dupa publicarea articolului.

Acum realizez ca azi e 1 aprilie. E o gluma?”, a intrebat el, cand a aflat ca pentru el fusesera deja donati 1.500 de lei.

Cateva ore mai tarziu, intrega suma necesara pentru achizitionarea caruciorului a fost stransa. O mana de oameni inimosi din Cluj-Napoca au pus mana de la mana si au reusit, in timp record, sa adune toti banii de care e nevoie pentru ca visul lui Zolty sa se implineasca.

Pentru asta, Ziar de Cluj doreste sa le multumeasca si sa isi dea Jos Palaria in fata celor care au facut acest lucru posibil: Emanuel Ungureanu, presedintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie Claudia Safta, Liviu Alexa, director Ziar de Cluj, Daniel Metz, CEO si fondatorul EBS, Voicu Oprean, CEO AROBS, Mihai Seplecan, consilier judetean, dr. Claudia Corega si Decebal Cotoc, directorul Agentiei Amprenta.

Maine, ziarul nostru va face toate demersurile necesare pentru cumpararea caruciorului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *