Politica

Atac politic la adresa lui Emil Boc: „Ce încredere pot avea liberalii într-un om atât de schimbător?”

Oamenilor actualului lider PNL, Ludovic Orban, ies cu declarații politice prin care îl atacă pe primarul Clujului, Emil Boc. Deputatul PNL Costel Barbu, aliat al lui Orban, îi pune oglinda trecutului în față lui Boc, întrebând retoric: „Ce încredere pot avea liberalii într-un om atât de schimbător?”

„În 2014 am fost acolo! Am văzut îndârjirea cu care Emil Boc o susținea pe Elena Udrea în alegerile pentru funcția de președinte al României, în locul candidatului Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis. Eram negri de supărare, văzând alegerea președintelui PDL. Tot atunci, Emil Boc excludea până și gândul unei alianțe PDL-PNL.
Astăzi, este un membru marcant al PNL. Da, este un bun primar, un foarte bun gospodar. O arată realizările de la Cluj.
Dar, să vii tu, astăzi, să ne explici ce merite are Klaus Iohannis, cel pe care l-ai refuzat în 2014 și să îl blamezi pe Ludovic Orban, președintele care i-a asigurat PNL-ului, în 2020, pentru prima dată de la Revoluție, victoria împotriva PSD, este mai mult decât revoltător!
Ce încredere pot avea liberalii într-un om atât de schimbător, care, ca lider de partid ne-a pus în multe situații jenante și ne-a adus în pragul extincției politice? PDL a pierdut, pe mâna lui Emil Boc, înregistrând o scădere îngrijorătoare în opțiunile electoratului, de la 40% la 14%, fiind nevoit să fuzioneze cu PNL pentru a forma o opoziție serioasă în fața avansului social-democraților. În ziua în care s-a decis oficial fuziunea, la congresul care hotăra soarta noastră, marele absent a fost însuși Emil Boc!”, a scris Costel Barbu pe pagina sa de Facebook.
Deputatul cere încetarea atacurilor la adresa lui Orban.
#LudovicOrban a adus PNL-ului șansa de a salva România de jugul social-democrat. Atacurile, din interiorul partidului, la adresa lui, trebuie să înceteze! Nu ne fac onoare. Liberalismul înseamnă decență, noblețe, eleganță”, a precizat deputatul Barbu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *