Din oras

Așteptarea a luat sfârșit. Cei mici se vor întâlni din nou cu actorii favoriți de la Teatrul „Puck”

Scris de 103

După câteva luni bune de pauză în care copiii s-au putut bucura de spectacolele de teatru de păpuși doar online, a venit momentul ca cei mici să își revadă pe viu actorii favoriți.

Teatrul de Păpuși „Puck”, cea mai mare instituție care oferă spectacole pentru copiii clujeni, a anunțat că își redeschide porțile. Timp de mai multe săptămâni, actorii i-au ținut pe cei mici aproape, în online, prin „Poveștile AudioPuck” și „Întâlnirile cu domnul Păpădie și Prosop”. Din weekend, însă, poveștile se vor muta înapoi pe scenă. Și nu orice scenă, ci cea amenajată în curtea Muzeului Național de Artă din Cluj.

Spectacolele de teatru te păpuși vor avea loc în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 11:00, iar primul astfel de eveniment este programat pentru data de 27 iunie, când cei mici vor putea vedea spectacolul „Turnulețul”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildiko (limba maghiară).
Instituția a anunțat că astfel de spectacole vor avea loc până în data de 25 iulie, iar programul pe fiecare weekend a fost deja postat pe site-ul oficial al teatrului.

Și cum pericolul nu a dispărut, pentru o experiență cât mai sigură, părinții și copiii vor trebui să respecte câteva reguli pentru evitarea răspândirii coronavirusului. Organizatorii au amenajat un spațiu în aer liber cu 50 de locuri care respectă regulile de distanțare socială. Spectatorii sunt rugați să ajungă în curtea muzeului cu 30 de minute înainte de spectacol, pentru a avea timp să își achiziționeze bilete și să treacă prin triajul epidemilogic, să poarte mască de protecție pe toată durata spectacolelor și să își dezinfecteze mâinile înainte de eveniment.

În rest, tot ce mai rămâne de făcut e să ne bucurăm de revenirea pe scenă a personajelor favorite din „Hansel și Gretel”, „Dănilă Prepeleac” sau „Ursulețul Winnie Pooh”.

Susține Ziar de Cluj!
Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 18 hours Sport
  Primul şoc în Superliga: U Cluj vrea să îl dea afară pe Erik Lincar și negociază rezilierea contractului!
 • Acum 19 hours FOTOGRAFILA
  Chiar nimeni nu vede chixul “regazonării” de pe Cluj Arena, “orezăria” de acolo? Tișe: “Stadionul este pregătit pentru fotbal”. Doar că “maronul” de pe teren este la fel de vizibil ca şi cel din comunicat
 • Acum 20 hours Analiza
  În Cluj-Napoca există zi de Oser (“Osăr) şi zile de “OSĂ”: Boc dă asigurări că se face Aquapark la Cluj-Napoca. Săptămâna viitoare “OSĂ” anunţe “veștile bune”
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Concert de noapte la utilaj greu pe Clinicilor. Legea e facultativă la Cliuuuj
 • Acum 23 hours Politica
  Guvernul vrea mai multe femei în funcţii de conducere la companiile de stat. „Femeile au nevoie de această şansă”, spune Firea
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Nu trebuie să scoți pe gură cuvinte rasiste, e suficient să ai o atitudine de gen: La ora dezbaterii publice pe justiţie socială de la festivalul de la Pata Rât, primarul Emil Boc intra live pe Facebook cu perechi dansând tango în Cazino
 • Acum 1 day Politica
  O GROAZNICĂ LOVITURĂ PENTRU AGRAMAȚII DE PE REȚELELE DE SOCIALIZARE: Gramatica va deveni probă la “Bacalureat” (sic!)
 • Acum 1 day Eveniment
  Incendiu foarte puternic la un restaurant: focul se manifestă pe o suprafață de 2000 de metri pătrați
 • Acum 1 day In vizor
  Ia uite cum îi curta Partidul Comunist Chinez pe scuteciștii și uaseceriștii României…
 • Acum 2 days General
  Untold, Eco Garden și administrația publică locală își bat joc de U Cluj, de suporteri și de oraș. Priviți pe ce ”orezărie” sunt chemați jucătorii clujeni să se bată cu cei de la Sepsi
 • Acum 2 days Sanatate
  CLUJ: 2000 de cazuri depistate într-o săptămână. De ieri, până azi, încă aproape 400 de cazuri noi
 • Acum 2 days In vizor
  Podului Locomotivei ”OSĂ” fie modernizat ”în curând”. Deocamdată, după 5 ani de la demararea proiectului, mai sunt de obținut câteva avize
 • Acum 2 days PubliNews
  Muzică, film, teatru și bunătăți mediteraneene – surprizele din acest weekend în Iulius Parc
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE