Din oras

Asii industriei se reunesc la Cluj

Profesionistii din industrie se reunesc la Cluj-Napoca in 12 decembrie, cu ocazia evenimentului Transilvania Industrial Forum.

Venind in intampinarea nevoilor de dezvoltare a companiilor din sectorul productiv, forumul propune o platforma de dezbateri, networking si acces la expertiza in domeniul managementului industrial, a solutiilor tehnologice si a inovatiei de proces.

In cadrul primei editii sunt invitati sa sustina prezentari manageri din cadrul unor companii etalon (Robert Bosch, Grupul Renault-Nissan) precum si experti in leadership si managementul calitatii, intr-un dialog deschis pe marginea solutiilor de crestere a eficientei si maturitatii organizationale.

„Criza economica a schimbat regulile de joc in industrie. Cresterile record din trecut contrasteaza cu provocarile de azi: presiuni de cost, problema eficientei energetice, nevoia de eficientizare a capacitatilor, cerinte de flexibilitate si time-to-market rapid. Vom explora impreuna bunele practici in acest domeniu precum si o serie de exemple vii si povesti de succes din initiative de optimizare operationala realizate pe baza abordarii Lean 6Sigma”, spun organizatorii evenimentului.

Evenimentul se va desfasura la Centrul de Competenta Lean, strada Decebal, nr. 17A, in data de 12 decembrie, de la 12:00 la 18:00. Participarea este gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *