Din oras

Andra a zburat de la Bucuresti la Cluj in cabina pilotilor

Cantareata Andra a calatorit intr-un mod cu totul inedit in aeronava Tarom, care a efectuat cursa de Bucresti-Cluj la ora 13:10. Din cauza unei suprapuneri, unul dintre pasageri nu a avut loc, astfel ca Andra si-a cedat scaunul actorului Florin Piersic, iar ea a calatorit in cabina pilotilor. Mai mult, cantareata s-a pozat cu personalul aeronavei si a postat fotografia pe Facebook.

“A fost o suprapunere de locuri si ca domnul Florin Piersic sa nu stea inghesuit Andra si-a cedat locul, iar ea a mers in cabina pilotilor”, a confirmat pentru Ziar de Cluj PR-ul ProTV, Diana Zamfirescu.

Actorul Florin Piersic spune ca nu el a fost cel care nu avea loc, ci un alt pasager si confirma calatoria inedita a Andrei.

“Nu eu nu am avut loc, ci un altul. Eu am avut loc, dar ca sa se rezolve problema colega si prietena Andra mi-a lasat mie locul ei si pe ea am invitat-o sa stea cu pilotii”, a spus actorul.

De altfel situatia cu suprapunerea locurilor a fost semnalata de senatorul Sorin Bota, aflat si el in acelasi avion.

“Pe cursa Tarom (Bucuresti – Cluj Napoca), cu plecare la ora 13.10 din Bucuresti, artista Andra si marele actor, maestrul Florin Piersic, au urcat in avion si nu au loc. Avionul intarzie iar ei stau in picioare. Cer demiterea persoanelor care se fac responsabilepentru situatia creata. Nu este prima data cand astfel de situatii au loc si asta dupa ce „chipurile” Tarom a investit in programe noi, care incurca lumea. Daca persoane publice patesc astfel de lucruri nu vreau sa imi imaginez ce se intampla cu cetatenii de rand. Acesta e noul management privat!?”, a transmis politicianul printr-un mail adresat presei.

Compania Tarom nu a reusit sa furnizeze inca un raspuns referitor la situatia creata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *