Din oras

Apar primele efecte negative ale Untold: Pista de alergare de pe Cluj Arena a fost deteriorata. Cine suporta reparatia?

Scris de 8,331

Pista de atletism de la Cluj Arena a fost deteriorata in urma celor 4 zile de festival. Organizatorii Untold sunt pusi la plata de conducerea stadionului. Cei care se fac vinovati de distrugerea pistei sunt manipulatorii de pe motostivuitoare care nu au respctat traseul pe suportii de protectie si au trecut cu paletii plini de butoaie de bere peste pista de alergare. 

Directorul Cluj Arena, Radu Ratiu, a afirmat ca pagubele pe care le-a observat pana in acest moment la pista de atletism nu sunt chiar atat de grave si vor fi remediate in cel mai scurt timp. Acesta considera ca principala cauza a deteriorarii pistei de alergare sunt datorate traficului motositvuitoarelor care au depasit spatiul protejat. Pe langa portiunile de pista rupte de motostivuitoare, reprezentantii Cluj Arena au mai descoperit si cateva zeci de scaune rupte in tribunele stadionului. Organizatorii festivalului vor suporta toate cheluielile pentru repararea pistei de atletism si inlocuirea scaunelor rupte. 

“In cursul acestei zile, dupa ce vor fi transportate ultimele obiecte de mobilier, schele metalice si combine frigorifice care au deservit festivalul, vom face o  evaluare a pagubelor. Noi avem in contractul de inchiriere o clauza prin care orice deteriorare a stadionului va fi suportata pe banii organizatorilor. Am vazut in doua zone ca pista de atletism a fost rupta, insa nu sunt lucruri pe care sa nu le putem remedia intr-un timp scurt”, a afirmat Radu Ratiu, directorul Cluj Arena.

Pista de atletism, doatata cu echipament Polanik, a fost realizata de catre firma Intersport, castigatoarea licitatiei organizate de catre Consiliul Judetean Cluj si a costat 1.275.000 lei. Reprezentantii organizatorilor festivalului Untold nu au putut fi contactati pentru a comenta situatia. ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 4 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 6 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 7 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 7 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 9 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 9 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 10 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 11 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 24 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE