Din oras

Alin Tișe, emilbocul de la judet, baga o noua duma despre un „posibil” Spital de Mari Arși, cand el nu a fost in stare sa faca Regionalul

Spitalul Regional de Urgență, un CMID al sănătății, spunea activistul Szakats Istvan deunazi pe grupul de facebook Clujul Civic. Si nu gresea cu nimic. Ca si in cazul esecului CMID, de nerealizarea Spitalului Regional tot Tise se face vinovat oricat ar zbiera dumnealui ca nu s-a vrut de la Bucuresti etc. Pai, in cei 16 ani de minciuni, Clujul a avut si premier, partidul lui Tise si presedinte, chiar si un cuvant de spus in mai toate guvernarile. Asa ca sa ne lase.

2007 – Tișe: „Începe construirea spitalului”

2011 – Emil Boc închide 67 spitale

2017 – Tișe: „Nici un moment nu avea de ce si nu putea să se schimbe locatia viitorului Spital Regional de Urgentă într-un alt judet decât Clujul”

2019 – Tișe: „Cerem înlocuirea Ministerului Sănătății din schema de finanțare”

2021 – Tișe: „suntem încrezători că obiectivul medical va fi finalizat în termenul stabilit”.

2022 – Tișe: „Eu nu sunt foarte optimist”.

Dar cel mai enervant si sfidator este cand Alin Tise, stiind ca a emilbocit in aceasta chestiune (a emilboci – a minti cu jegozenie electoratul), se baga tot el in seama cu declaratii sforaitoare de genul OSA in privinta infrastructurii medicale. Intrebat la un radio de chitantier unde e pupat in cur constant despre constructia unui Spital de Mari Arsi. Tise s-a bagat repede la creatie si la OSA, ca sigur ca ar trebui, ca are si idee unde o sa se faca…. Brreeeeeee, nea Tise, pai dumneavoastra nu ati bagat lopata nici pentru Regional, care se va finaliza cand vor veni extraterestrii, ce tot bananaiti, domnule Presedinte, despre alte spitale?

O rusine, asta a ajuns Clujul.

„A mai fost această sugestie, foarte bună de altfel. Într-adevăr, România duce lipsă de astfel de spitale. Mâine aș face un spital de arși dacă am avea resursele necesare pentru că eu consider că e nevoie. Vom vedea dacă nu putem în momentul în care se va da în funcțiune Spitalul Regional de Urgențe, de adulți, cel din Florești. În momentul acela, multe secții vor fi eliberate și personalul va fi mutat în noul Spital de Urgențe Cluj. Atunci vom avea multe clădiri care vor rămâne nefolosite, care sunt actualmente spitale, și părerea mea este că am putea, fără să o luăm de la capăt, să o luăm de la 0 cu acestea spitale, anumite spații ar putea fi transformate într-un astfel de spital de arși. E o idee, dar poate fi, pentru că multe spitale care vor rămâne fără personal, mutându-se în spitalul de urgențe nou, vor trebui să primească o destinație. Probabil că vor rămâne tot spitale”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj, la o emisiune radio.