Jos palaria

Alexandru Arsinel, ironizat de baietii de la Epic Show: "Nu e vina lui ca a primit un rinichi gratis"

Scris de 1,003

La rubrica “Avocatul Diavolului”, clujenii de la Epic Show l-au luat “in vizor” pe nimeni altul decat actorul Alexandru Arsinel. Cei patru comedianti fac referire la transplantul de rinichi suferit anul trecut la Cluj-Napoca.

“Desi are o varsta onorabila, maestrul Arsinel este foarte util. La fel de util ca si batraneii morti pe care-i pui in geam si inca incasezi pensia”, spun realizatorii emisiunii “Epic Show”, difuzata de Prima TV.

In acelasi ton umoristic, baietii de la Epic Show amintesc despre “imaginea” farmaciilor Catena, Stela si Alexandru Arsinel.

“Daca Arsinel face reclama la o farmacie, e ca si cum Radu Mazare ar face reclama la Lupul de pe Wall Street, adica la droguri si prostituate”, spun protagonistii show-ului TV.

“Nu e vina lui ca a primit un rinichi gratis doar pentru ca este foarte cunoscut de oameni. Eu ma rog sa nu se imbolnaveasca Maruta. Sau Capatos”

“Acum, daca are rinichi nou, daca mai are nevoie de transplanturi, se poate p…sa pe toti cei care stau de ani de zile pe listele de asteptare, incheie comediantii.

Reamintim ca anul trecut, Alexandru Arsinel a trecut printr-un transplant de rinichi, la Institutul Urologic din Cluj-Napoca, realizat de catre medicul Mihai Lucan. Actorul a fost trecut in fruntea listei de asteptare, din considerentul faptului ca este un nume cunoscut in Romania. Jos Palaria, Epic Show!

Foto: transilvaniareporter.roULTIMA ORĂ

 • Acum 53 mins PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 54 mins Sanatate
  Crește numărul spitalizărilor: 35 de copii sunt internați cu COVID-19. Au fost depistate 162 de noi cazuri de COVID-19 la Cluj.
 • Acum 4 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 5 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 7 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 7 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 10 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 10 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 10 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 11 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE