Focus

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj a sărbătorit pasagerul cu numărul 2 milioane. Cine este fericitul câștigător?

Aeroportul clujean și-a întâmpinat astăzi pasagerul cu numărul 2 milioane din anul 2018. Norocoasa se pregătea să plece spre București cu operatorul aerian Tarom și a fost întâmpinată la linia de check-in într-un mod festiv, cu flori, muzică și un cadou din partea companiei.

”Am avut o presimțire când am intrat în aeroport. Cu formația aceasta grozavă și cu entuziasmul pasagerilor și chiar îmi spuneam, ce frumos ne așteaptă! Am fost extraordinar de fericită și încă sunt entuziasmată. Călătoresc de câteva ori pe lună cu avionul și mă bucur acum ca uite, chiar am fost răsplătită pentru asta.” a declarat Georgiana Spătaru, pasagera cu numărul 2 milioane.

Pe lângă flori și felicitări, tânăra a primit din partea companiei 2 bilete dus-întors spre 2 destinații la alegere. Evenimentul a fost completat de trupa Icognito, care a susținut un mic concert. 

În contextul evenimentului, directorul aeroportului clujean a vorbit despre improtanța parteneriatului cu operatorul aerian Tarom.

”În 2018 am reușit să aniversăm mai repede 2 milioane de pasageri, împreună cu compania Tarom. Compania Tarom este partenerul nostru tradițional. În 18 septembrie, compania Tarom sărbătorește 64 de ani. De asemenea, de 64 de ani compania Tarom cu aeroportul Cluj colaborează. Avem planuri importante de dezvoltare, în 2030 considerăm că vom ajunge la 7 milioane de pasageri.”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului ”Avram Iancu” Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *