Rautacisme

Aeroportul Cluj va avea sistem de identificare rapidă a obiectelor străine pe pistă. Să-și ia și președintele CJ Cluj un sistem de identificare a impostorilor în pită. A banilor publici, firește

David Ciceo, acest Liviu Neag al Aeroportului Internațional Cluj-Napoca (adică pe viață), este un șpăgar dovedit de justiție. Nu am auzit niciun oftat dinspre președintele CJ Cluj Napoca ”patronul” Aeroportului cu privire la faptul că un ins certat cu legea mai face umbră fotoliului de director general, putând genera, în continuare, acte de corupție pe bani publici.

CITEȘTE: Ciceo, spagar dovedit. Rusine Justitiei clujene, presul grupului de la Cluj! Temeiul indicat pentru confiscarea viloiului este LUAREA DE MITA

După un an s-a aflat că liberalul ”sconcsilier” județean, Iancu Gheorghe, ași-a votat propriului fiu în Consiliul de Administrație al unei societăți subordonate Consiliului Județean Cluj. Cică ”n-a furat, n-a dat în cap”, ”sistemul online este de vină”.

Individul nu este la prima abatere grosolană de la lege. Și, cu toate acestea, președintele CJ Cluj Alin Tișe încă-l mai ține prin preajmă. Să fie ”un serviciu” pentru primarul Huedinului, Mircea Moroșan, să fie faptul că altfel Iancu votează, disciplinat, orice imbecilitate administrativă, nu știm, dar așteptăm de la domn’ președinte integru să-i solicite și acestuia DEMISIA. În plus, ANULEZE numirea TRUCATĂ a plodului în funcția publică!

Revenind la Aeroport, aflăm din presa de chitanțier care nu notează cu ”P” că a primit bani ca să publice un material publicitar că acesta va fi dotat cu un aparat performant de identificare rapidă a obiectelor străine pe pistă. Păi, când e ceață la Cluj-Napoca – și este cam șase luni pe an, nu poți identifica un avion pe pistă. Că în 2014 au fost tocați niște bani publici grei (numai procurorii DAN și DIICOT Cluj care dorm cu capul pe dosare știu cum), pentru un astfel de sistem, ca să aflăm, în 2023, că se va mai cumpăra unul.

CITEȘTE: În 2014, Aeroportul Internațional Cluj-Napoca achiziționa, cu 400 de mii de euro un sistem de balizaj de cică ”avioanele puteau ateriza și cu cearceaful pus pe geam”. În 2023, constatăm că s-au topit în ceață niște bani

Prin urmare, bănuim că acest sistem, căruia presa locală de chitanțier în face publicitate mascată, este pentru a depista rapid celălalt sistem, cel de ghidare în condiții de ceață.