PubliNews

Adrian Mutu se întâlnește cu fanii în Iulius Mall Cluj, la singurul stand cu bilete pentru meciurile Sports Festival

Scris de 327

Iulius Mall Cluj și Sports Festival oferă o șansă unică fanilor fotbalului. Miercuri, 8 iunie 2022, de la ora 17.30, aceştia vor putea să își ia bilet la cel mai mare meci demonstrativ de fotbal al anului chiar de la Adrian Mutu! Il Fenomeno va semna toate biletele cumpărate și va face poze cu fanii.

 În Atriumul Iulius Mall Cluj este amenajat singurul punct de ticketing de unde iubitorii de sport își pot achiziționa fizic un bilet la unul dintre cele două meciuri demonstrative organizate în cadrul Sport Festival: meciul de retragere al tenismenului Horia Tecău (vineri, 10 iunie) și meciul de retragere al lui Adrian Mutu (duminică, 12 iunie).

 Iubim vibe-ul young și ne place să fim în mijlocul tinerilor pentru că energia lor devine sursa noastră de inspirație. De aceea, Iulius Mall Cluj se implică activ în evenimentele cu și despre tineri și dorește să dăruiască înapoi.

Adrian Mutu va veni să își întâlnească fanii care îl vor încuraja din tribune, la punctul de ticketing:

 • 17.30 – 18.15 / Prezență la ticketing point – autograf pe toate biletele cumpărate în prezența lui Adrian Mutu.

Cea de-a treia ediție Sports Festival va avea loc în perioada 9 – 12 iunie. Meciul oficial prin care se va celebra retragerea lui Adrian Mutu din cariera de sportiv și intrarea într-o nouă etapă, cea de antrenor de campioni, va fi evenimentul de gală ce va închide festivalul. Demonstrativul de fotbal va avea loc pe Cluj Arena, duminică, 12 iuniede la ora 19.00. Vor participa sportivi de talie internațională, prieteni și foști coechipieri ai Briliantului.

La Sports Festival va avea loc și un demonstrativ de tenis, prin care se va sărbători cariera sportivă a tenismenului Horia Tecău. Vineri, 10 iunie, pe BT Arena, acesta va juca alături de Simona Halep, Robert Lindstedt, fostul partener la dublu al lui Horia și Andrei Pavel.

Vino la Iulius Mall, achiziționează-ți biletul și întâlnește-l pe Adrian Mutu!ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 10 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 11 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 12 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 12 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 13 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 13 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 14 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 15 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 15 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 15 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 16 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE