Din oras

Adi Muszka vrea sa faca record mondial la zumba. Gimmy va dona incasarile la adapostul lui Radu Termure

Adi Muszka, cunoscutul antrenor de Zumba Fitness de la Gimmy, si-a propus sa faca record mondial din pasiunea sa. In luna aprilie va tine un Master Class de Zumba care va dura sase ore. Participarea la curs costa 20 de lei si toate incasarile vor fi donate adapostului de animale al domnului Radu Termure.

Master Class-ul de Zumba va avea loc loc luna viitoare, in data de 9 aprilie, intre orele 11-17. Participarea la acest curs costa 20 de lei, iar programarea se face telefonic, la receptia Gimmy. Cei care achizitioneaza un bilet pot sa intre oricand pe toata durata evenimentului care va tine sase ore.

Adi Muszka e cunoscut pentru atmosfera pe care o creeaza in cadrul cursurilor sale de Zumba Fitness si pentru raspandirea „virusului” acestui stil de dans. Tocmai din pasiune, Adi-Zumba, cum mai e numit la sala de sport Gimmy, si-a propus sa doboare recordul Guiness Book la numarul de ore dansate non-stop.

Mai mult, toate incasarile de pe urma evenimentului vor fi donate adapostului de catei al domnului Radu Termure. Astfel, participantii vor avea atat ocazia de a dobori un record mondial, cat si sansa de a ajuta cele peste 900 de animale care locuiesc in adapostul de pe Valea Fanatelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *