Jos palaria

JOS PĂLĂRIA comunității voluntarilor din Cluj-Napoca și din zona Sălicea-Ciurila-Pruniș

Felicitări pentru acțiunea de ecologizare! Oricum, constatăm câtă nesimțire și lipsă de educație din partea clor care au aruncat mizeria unde le-a fătat creierul lipsă! Sperăm că mamele lor sunt mândre de ce au scos în lume!

Ar putea fi o imagine cu iarbă

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ar putea fi o imagine cu iarbă, copac şi drum

”Comunitatea voluntarilor din Cluj-Napoca și din zona Salicea-Ciurila-Prunis s-au reunit ieri pentru a doua acțiune de ecologizare și curățare a râului Pruniș. În lupta pentru mediu am reușit să extragem din albia râului peste 150 de saci de gunoi, peste 10 cauciucuri, un pat cu tot cu burete și arcuri și o mulțime de haine. Efortul a fost susținut de o echipă impresionantă, formată din peste 13 adulți și 15 copii, care au dat dovadă de angajament și pasiune pentru un mediu mai curat. Remarcabil este și faptul că printre acești eroi s-au numărat și un francez și un american, demonstrând că grija pentru natură nu cunoaște frontiere.
Acțiunea de curățare a cuprins și un atelier de informare despre poluarea apelor și protejarea naturii, având și scop educational în același timp.
Cu o implicare de doar câteva ore am reușit să redăm naturii o altă porțiune din râu fără deșeuri și fără gunoaie, astfel biodiversitatea și vegetația se va putea dezvolta în voie.
Schimbare vine cu fiecare dintre noi, chiar și prin acțiuni mici!”.