General

Accident cu trei victime în Fundătura! Doi bărbați au ajuns de urgență la spital, șoferul ar fi adormit la volan

Pompierii de la Detașamentul Dej au avut de lucru în această dimineață. În jurul orei 06:30 s-au deplasat în localitatea Fundătura, unde o mașină a ajuns în șanț, răsturnată.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean.

„Forțele operative au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile și trei bărbați care au reușit să iasă singuri afară”, a informat ISU Cluj.

Doi dintre bărbați, în vârstă de aproximativ 50 de ani, au fost transportați la spital. În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Conform IPJ Cluj, bărbatul, din județul Bistrița-Năsăud, care conducea mașina ar fi adormit la volan, iar asta a fost cauza accidentului. Etilotestul, în cazul său, a arătat 0 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri ai Poliției municipiul Gherla s-a constatat că un conducător auto de 47 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa cu autoturismul din direcția municipiului Cluj-Napoca, pe fondul altor preocupări (ar fi adormit la volan), a părăsit partea carosabilă, autovehiculul intrând într-un podeț. A rezultat rănirea a doi pasageri, bărbați de 42 și 57 de ani. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții poliției.

foto: Info Trafic 24/Facebook