Din oras

A venit cu sora ei să studieze la UMF Cluj, iar acum se căsătorește cu un român și are DOUĂ clinici de estetică: una în Cluj-Napoca și una în Suedia

Povestea suedezei Nastaran Khaledi apare pe pagina Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest. Tânara a relatat cum a ajuns să aibă două două clinici de  estetică și cum și-a găsit jumătatea în perioada în care era studentă la UMF Cluj. Nastaran Khaledi susține că s-a îndrăgostit de tradițiile românești și bucătăria culinară a acestei țări și că și-a construit o casă la Cluj-Napoca și alta în orașul natal, Borås, Suedia. 

Suedeza a înființat în urmă cu doi ani clinica BY ME CLINIC ESTETIQUE SRL, din Piața Cipariu, iar în 2018 a avut o cifră de afaceri de peste 260 770 de lei. 

Iată povestea frumoasei din Suedia, care se va căsători cu Mihai, DJ-ul de la Club NOA. 

„Numele meu e Nastaran Khaledi. Sunt de origine persană, am crescut în   Suedia, iar acum locuiesc în   România. În urmă cu zece ani am decis să studiez la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, facultate la care era înscrisă și sora mea, Nadia. Perioada studenției a fost una grea, dar minunată. Am cunoscut oameni din toate colțurile lumii și am fost educată de cei mai buni profesori și doctori din România.

În ultimul an de facultate, l-am întâlnit pe viitorul meu soț, Mihai. Nu mi-aș fi imaginat vreodată că mă voi îndrăgosti de un bărbat român, însă sunt recunoscătoare fiindcă soarta mi-a surâs. Mihai mi-a arătat România dintr-o cu totul altă perspectivă: mi-a arătat cultura țării, obiceiurile, mâncarea tradițională, dansurile românești, lucruri pe care trebuie să le experimentezi pe propria piele. Am văzut câmpiile verzi, peisajele și natura României.

Am decis că trebuie să împărtășesc cu el și tradițiile și obiceiurile suedeze: köttbullar (chiftele) cu cartofi fierți și gem de merișoare a devenit mâncarea noastră favorită. Dragostea mea pentru Mihai a crescut și am decis să am două case: una în Cluj-Napoca și una în Borås, Suedia.

Fiind antrepenor și doctor, am decis să deschid două clinici de medicină estetică: una în Cluj-Napoca, România și una în Borås, Suedia. Odată cu trecerea anilor, două lucruri au crescut constant: dragostea pentru Mihai și afacerea mea. Rudele și apropiații din Suedia s-au întrebat de multe ori dacă voi veni vreodată înapoi, însă un om ințelept (tatăl meu) mi-a spus: „nu contează unde locuiești, atât timp cât ești fericită”. Așa că am decis să rămân! Visul meu ar fi să contribui la dezvoltarea societății românești prin tot ceea ce am eu de oferit”, a relatat tânăra antreprenoare. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *