In vizor

A început cea de-a doua sesiune a programului Rabla 2018

Vești bune pentru cei care vor să își schimbe mașina și să urce la volanul unui autoturism nou. Ieri a fost lansată cea de-a doua sesiune de finanțare a programului Rabla 2018. 

”Ieri am dat drumul celei de-a doua sesiuni de finanțare pe prgramul Rabla a anului 2018. La finele acestei sesiuni vom finanța un număr de aproximativ 28.000 de autoturisme. Speram ca pentru 2018 să avem finanțate 50.000 de autoturisme. Ar fi un  record, un lucru cu care noi ne mândrim. E un program foarte solicitat de către români”, a declarat Dorin-Octavian Corcheș, vicepreședinte al Administrației Fondului pentru Mediu. 

În ceea ce privește județul Cluj, după prima sesiune a programului Rabla 2018, au fost finanțate un număr de 753 de autoturisme, cu o valoare totală de 6.136.500 lei. 
Din acestea, 717 autoturisme cu combustibil clasic (programul Rabla) și restul de 36, autoturisme full electrice sau hibrid. 

După prima sesiune din acest an, mașinile livrate la Cluj reprezintă aproximativ 5% din numărul total al mașinilor finanțate prin programul Rabla 2018.

 

sursa foto: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *