Afacerea zilei

Pentru o mutare inteligenta, apeleaza la Smart Moving, firma care iti muta si… soacra

Singurul lucru cert in viata este schimbarea. Daca acea schimbare presupune, pentru tine, mutarea in casa noua sau intr-un sediu mai spatios, baietii de la Smart Moving iti transporta, in cel mai scurt timp si in deplina siguranta, mobila voluminoasa, electrocasnicele grele, aparatura sensibila si obiectele de decor pretioase.

Ovidiu Maier e tanarul care a fondat firma de mutari Smart Moving, pe care v-am prezentat-o in urma cu cateva luni (citeste aici).

La cei 25 de ani ai sai, Ovidiu este o fire dinamica si orientata spre antreprenoriat, vede adesea in jurul sau oportunitati de afaceri si asa i-a venit ideea sa deschida o firma care sa se ocupe cu mutari, relocari si transport de bunuri.

Afacerea merge ca pe roate. Baietii au solicitari pentru transport de mobila, electrocasnice, piane, seifuri, birouri, copiatoare, chiar si utilaje grele. Intre timp, s-au extins pe plan national, au inceput colaborarea cu firme mari de mutari din Europa si chiar a avut cateva contracte de anvergura din Olanda si Franta.

Smart Moving ofera solutii personalizate pentru transport local, national si international, in functie de volumul bunurilor transportate si de preferintele si nevoile clientilor.

„Avem o echipa de oameni dedicati, eficienti si cu simt de raspundere, astfel incat clientii nostri sunt linistiti ca bunurile lor sunt pe maini bune”, zice Ovidiu Maier.

Smart Moving este afiliat IAM (International Associations of Movers), organism international de profil care impune anumite standarde de calitate. Aceasta este, practic, pentru firma clujeana, o garantie a seriozitatii si competentei profesionale.

De altfel, profesionalismul si promptitudinea sunt atuurile care ii fac sa castige tot mai multi clienti si sa ii fidelizeze pe cei vechi. Majoritatea clientilor ajung la Smart Moving la recomadarea celor satisfacuti de colaborare. Adesea, relatia contractuala se transforma intr-o prietenie de durata.

Faptul ca sunt disponibili la orice ora a determinat multe firme sa apeleze la serviciile lor pentru mutari urgente peste week-end sau chiar peste noapte.

Celor care au nevoie sa depoziteze diferite bunuri li se pune la dispozitie un spatiu generos intr-un depozit curat si aerisit, la un pret rezonabil.

Preocuparea continua pentru a veni in intampinarea nevoilor celor care apleleaza la serviciile lor se concretizeaza in schimbari de ordin organizational si logistic.

De curand, Smart Moving a reconceptualizat site-ul pentru a-l face mai accesibil si a inclus o sectiune de solicitare de oferta. Astfel, oricine poate sa scrie ce are de transportat si, in maxim 24 de ore, i se va face o oferta personalizata.

Orice problema ai avea, orice ar trebui sa muti, la Smart Moving se gaseste solutia potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *