Afacerea zilei

Pentru o mutare inteligenta, apeleaza la Smart Moving, firma care iti muta si… soacra

Scris de 730

Singurul lucru cert in viata este schimbarea. Daca acea schimbare presupune, pentru tine, mutarea in casa noua sau intr-un sediu mai spatios, baietii de la Smart Moving iti transporta, in cel mai scurt timp si in deplina siguranta, mobila voluminoasa, electrocasnicele grele, aparatura sensibila si obiectele de decor pretioase.

Ovidiu Maier e tanarul care a fondat firma de mutari Smart Moving, pe care v-am prezentat-o in urma cu cateva luni (citeste aici).

La cei 25 de ani ai sai, Ovidiu este o fire dinamica si orientata spre antreprenoriat, vede adesea in jurul sau oportunitati de afaceri si asa i-a venit ideea sa deschida o firma care sa se ocupe cu mutari, relocari si transport de bunuri.

Afacerea merge ca pe roate. Baietii au solicitari pentru transport de mobila, electrocasnice, piane, seifuri, birouri, copiatoare, chiar si utilaje grele. Intre timp, s-au extins pe plan national, au inceput colaborarea cu firme mari de mutari din Europa si chiar a avut cateva contracte de anvergura din Olanda si Franta.

Smart Moving ofera solutii personalizate pentru transport local, national si international, in functie de volumul bunurilor transportate si de preferintele si nevoile clientilor.

„Avem o echipa de oameni dedicati, eficienti si cu simt de raspundere, astfel incat clientii nostri sunt linistiti ca bunurile lor sunt pe maini bune”, zice Ovidiu Maier.

Smart Moving este afiliat IAM (International Associations of Movers), organism international de profil care impune anumite standarde de calitate. Aceasta este, practic, pentru firma clujeana, o garantie a seriozitatii si competentei profesionale.

De altfel, profesionalismul si promptitudinea sunt atuurile care ii fac sa castige tot mai multi clienti si sa ii fidelizeze pe cei vechi. Majoritatea clientilor ajung la Smart Moving la recomadarea celor satisfacuti de colaborare. Adesea, relatia contractuala se transforma intr-o prietenie de durata.

Faptul ca sunt disponibili la orice ora a determinat multe firme sa apeleze la serviciile lor pentru mutari urgente peste week-end sau chiar peste noapte.

Celor care au nevoie sa depoziteze diferite bunuri li se pune la dispozitie un spatiu generos intr-un depozit curat si aerisit, la un pret rezonabil.

Preocuparea continua pentru a veni in intampinarea nevoilor celor care apleleaza la serviciile lor se concretizeaza in schimbari de ordin organizational si logistic.

De curand, Smart Moving a reconceptualizat site-ul pentru a-l face mai accesibil si a inclus o sectiune de solicitare de oferta. Astfel, oricine poate sa scrie ce are de transportat si, in maxim 24 de ore, i se va face o oferta personalizata.

Orice problema ai avea, orice ar trebui sa muti, la Smart Moving se gaseste solutia potrivita.ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours Din oras
  Swarco Vicas din Târgoviște vinde vopsea pentru marcaje rutiere de 2,8 MILIOANE LEI către Primăria lui Boc. Vopseaua de pe pista de biciclete din Piața Unirii s-a distrus la scurt timp de la darea în folosință
 • Acum 13 hours Sport
  Cornel Dinu: „Doar Boc vrea promovarea lui U, restul greilor, NU”
 • Acum 13 hours Eveniment
  Proiectul de reabilitare a căii ferate Cluj-Napoca – Episcopia Bihor a înregistrat 19 oferte. Clujenii încă așteaptă modernizarea giratoriului blocat de la Tăietura Turcului
 • Acum 15 hours De cartier
  În cartiere, benzile dedicate pentru BUS sunt proiectate în viitor: «În Zorilor nu sunt suficiente linii de bus pentru a face proiectul rentabil… Astăzi trebuie să gândim metropolitan»
 • Acum 15 hours Cooltura
  Un spectacol de comedie neagră: „Crimă cu pistol și bile” se joacă la Teatrul Național Cluj cu regizorul în greva foamei
 • Acum 16 hours Din oras
  Turnul Pompierilor ar putea fi inclus în următoarea ediție #NoapteaMuzeelor, pentru a satisface «setea pe care o au clujenii să vadă diferite chestiuni» culturale
 • Acum 17 hours Afacerea zilei
  Profit în creștere pentru distribuitorul de gaze italian CPL Concordia. Anul trecut a făcut profit de 2,2 MILIOANE EURO
 • Acum 17 hours Din oras
  Atenție la picioare! În „Clujul pietonal”, pe un trotuar din dreptul unui șantier a apărut o „țeapă de gaz”
 • Acum 18 hours Cooltura
  SE ÎNTÂMPLĂ ŞI LA “CASE MARI” ŞI “EDUCATE”: Hărțuire sexuală, umilire, viol. Mărturiile unor studenți sau absolvenți ai Universității Babeș-Bolyai din Cluj
 • Acum 19 hours De cartier
  Autoritățile vor să monteze dale înierbate pe Titulescu, pentru a salva zona verde de pe spațiul pietonal, însă în viitor: «Parcările vor fi în spatele blocurilor, iar trotuarele vor fi recuperate»
 • Acum 19 hours Eveniment
  Primăria cumpără laptopuri și calculatoare de peste 1,3 MILIOANE LEI. Digitalizarea încă lasă de dorit
 • Acum 19 hours Eveniment
  UN CONTRACT DE MILIARDE DE LEI, PUBLICAT ÎN SEAP: anunțul pentru achiziția de zeci de rame electrice. Şi Clujul va beneficia
 • Acum 21 hours In vizor
  RUȘINE, BĂ, CIUCĂ! Escrocheria EUROCOMUNICARE continuă și sub mandatul premierului cu grade și doctorat plagiat. Ciucă a numit-o pe Alina Bârgăoanu pentru un nou mandat la Consiliul de Administrație al Institutului European
Citește și...
Recomandările redacției