Jos palaria

Jos Palaria, Asociatia Autism Transilvania!

Peste 24.500 de lei a strans Asociatia Autism Transilvania la concertul caritabil „Te iubesc”, sustinut in 17 octombrie de artistii Paula Seling, Grigore Lese si Ramona Raus, alaturi de Mara Pruna, la Auditorium Maximum din Cluj-Napoca.

Cu acesti bani, 58 de copii care sufera de tulburari din spectrul autist pot merge la gradinita si scoala pana la sfarsitul anului. Mai exact, este vorba de 28 de copii care merg la gradinita si 30 de  scolari din clasele I-VIII , pentru care Asociatia Autism Transilvania va asigura gratuit coordonarea programelor derulate pentru incluziunea scolara a acestora pentru 3 luni.

„Ne bucuram sa vedem ca clujenilor le pasa de soarta celor mai putin norocosi ca ei. Le multumim in primul rand artistilor Paula Seling, Grigore Lese si Ramona Raus, care ne-au sprijinit neconditionat in organizarea acestui concert extraordinar, dar si publicului, care a umplut sala, a apreciat prestatia artistilor si a contribuit la scolarizarea in bune conditii a copiilor inscrisi in asociatie”, a declarat Milena Pruna, presedintele Asociatiei Autism Transilvania.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata acestei reusite! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *