PubliNews

Zilele petrecute cu prietenii și familia se mută la cafenelele din Iulius Mall Cluj. Vezi ce program au locațiile tale favorite!

Vremea este din ce în ce mai prietenoasă, iar o plimbare cu cei dragi este tot ce ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile. La Iulius Mall Cluj găsești colțul de natură, liniștea lacului, dar și momente de pauză la una dintre cafenele sau la terasele lor.

În ultimele zile de martie, primăvara pare că vrea să își revendice locul încălzind vremea și făcând astfel un cadru perfect pentru o plimbare prin Iulius Parc. După promenadă, terasele cafenelelor sunt pregătite să te întâmpine cu specialități pe bază de cafea și nu numai.

Gloria Jean’s Coffees prepară cafea de specialitate încă din 1979, iar tot de atunci aduce în întreaga lume cultura cafelei din Africa, Asia și America Latină. În locația din Iulius Mall Cluj ai ocazia să descoperi cafeaua gourmet și să te bucuri de o varietate de sortimente ce au la bază boabe Arabica, culese manual, care provin din Ethiopia, Kenya, Yemen, Indonesia, Sumatra, Columbia, Costa Rica, Guatemala sau Mexic. Gloria Jean’s Coffees se află la intrarea principală a Iulius Mall Cluj, unde poți să te întâlnești cu prietenii tăi, atât în interior, cât și pe terasă, în intervalul orar 08.00 – 22.00.

Dacă vrei să mergi împreună cu cei dragi la brunch, însă nu știi exact unde, te așteptăm la Ukiyō Coffee, locație aflată la etaj, deasupra intrării principale din Iulius Mall Cluj. Aici ai cafea de specialitate, dar și produse pentru un mic dejun savuros. Având ca motto „Simplicity is the ultimate sophistication”, locația din Iulius Mall Cluj este amenajată astfel încât să te simți cozy, într-un spațiu cu accente moderne, dar cu nuanțe calde oferite de piesele de lemn, atât în interior, cât și pe terasă. Ukiyō Coffee este deschis de luni până duminică, de la 09.00 până la 22.00.

Pentru cei care preferă cafeaua în stil american sau au nevoie de o zonă unde pot să lucreze pentru câteva ore la laptop, în timp ce se bucură de o băutură caldă, Starbucks din Iulius Mall este alegerea potrivită. Deschisă zilnic în intervalul orar 08.00 – 22.00, este locația ideală de unde să îți iei o cafea sau un snack pe care să le savurezi pe terasă sau chiar la birou ori la plimbare prin Iulius Parc.

La Sweet Caffe, aflată la parter, la baza scărilor rulante ce duc spre Food Courtul din Iulius Mall, te bucuri de cafea de specialitate pregătită de un barista cu experiență, dar și de produse dulci. Poți să alegi din meniul locației una dintre prăjiturile delicioase, înghețată pentru zilele primăvăratice, dar și unul dintre cocktail-urile fresh. Sweet Caffe este deschis de la 08.30 până la 22.00.

Meron este o altă alegere pentru cei care își doresc o cafea la to go, pe care să o savureze în timp ce citesc o carte în Iulius Parc. Pe lângă băuturile de specialitate, Meron propune și câteva opțiuni de gustări simple și gustoase, cum ar fi cookies sau banana bread. Locația se află, atât în Iulius Mall, în zona Atriumului Secunda, cât și la intrarea din Iulius Parc și este deschisă de la 08.00 până la 22.00.

La Brewtiful poți să descoperi conceptul EspressoBAR, unde se prepară orice tip de băutură pe bază de cafea. Espresso, Flat White, Latte, Picollo Latte ori Cappuccino sunt câteva dintre propunerile din care poți alege pentru o zi plină de energie. Brewtiful se află la parter, în apropierea florăriei Magnolia și este deschis de la 09.00 până la 22.00.