In vizor

ZERO distanțare în trenurile CFR: călători fără mască și înghesuiți pe holuri

Chiar dacă distanțarea din mijloacele de transport în comun este în continuare obligatorie, în trenurile CFR Călători se pare că pandemia nu mai reprezintă un pericol.

O cititoare ne-a transmis imagini din trenul Dej-Cluj-Napoca, acolo unde călătorii stau înghesuiți pe holuri deoarece compania a vândul bilete fără loc. 

Potrivit ultimelor măsuri de relaxare care au intrat în vigoare de la 1 august, accesul în mijloacele de transport este condiționat de purtarea obligatorie a unei măști medicale sau non-medicale, care să acopere gura și nasul. De asemenea, dumărul maxim de pasageri permis va fi limitat la cel mult jumătate din capacitatea maximă de transport a autovehiculului și cu respectarea distanței de minim un metru între călători.

Este evident că aceste măsuri nu sunt respectate de către CFR Călători. Fiecare loc este ocupat, iar compania a vândut și bilete fără loc pentru cei care nu au o problemă să stea în picioare pe hol. Se pare că pandemia a plecat din trenurile CFR și virusul COVID-19 nu circulă prin vagoane. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *