Din oras

Zeci de clujeni, deranjați tot week-endul de muzica mult prea tare din Hoia: Nici cu dopuri în urechi nu putem dormi

În fiecare week-end, linistea a zeci de clujeni este perturbată de evenimentele în aer liber aprobate de Primărie, și care implică muzică la un volum foarte mare până la ore târzii din noapte, sau chiar și până dimineața.

Platforma de sesizări a Primăriei s-a umplut de plângerile clujenilor care nu s-u putut odihni din cauza evenimentului din Hoia.

„Incredibil cat de tare se aude muzica atunci cand sunt festivaluri la Hoia!!! Este anormal la miezul noptii sa fie asa galagie, chiar nu exista nicio restrictie? Mai sunt si oameni care muncesc in weekend”.

„In cartierul Cordos se aud concertele care au loc in padurea Hoia atat de tare incat mi-am petrecut nenumarate nopti nedormite, atat in sesiune cand trebuia sa ma odihnesc, cat si acum cand muncesc. Parca fiecare concert se aude din ce in ce mai tare si deranjeaza pe toata lumea. Cainii sunt foarte speriati de volumul incredibil de mare si noi nu ne putem odihni de la muzica auzita. Cred ca ar trebui sa existe o limita in ceea ce priveste volumul concertelor, pentru ca deja devine innebunitor si nu mai suportam.

 

Gălăgie de nedescris la Hoia în condițiile în care urmează examene de evaluare nationala și copii ar trebui sa se odihneasca. Când se dau astfel de autorizații nu se tine cont de absolut nimic și nu se limitează zgomotul făcut?

 

Festival la ora 2 noaptea. Bine ca pentru un bar cu o terasa imi iau amenda dupa 22.

Exagerat de tare de aude muzica din padurea Hoia pana noaptea tarziu. Oamenii vor sa se si odihneasca!

 

Nu știu ce eveniment e în pădurea Hoia, dar e penibil. E ora 23.50 și nu pot sa dorm pt că se aude ca și cum as încerca să dorm pe stadion. Ieri a fost la fel: la ora 00.00 stăteam cu dopuri în urechi și tot se auzea muzica. Ora de liniște nu mai exista în Cluj dacă e vara?

 

Vă rugăm luați măsuri pentru gălăgia din zona Tetarom / Hoia ! Este prea mare zgomotul și nu ne putem odihni noaptea!

 

Este incredibil cum se dau aprobari la aceste evenimente in Hoia pentru asa ore tarzii, nu mai amintesc ca volumul este prea mare! Oare ati mutat toate concerte pe anul acesta in Hoia???? Este bataie de joc fata de toti cei care locuiesc in aceasta zona!!!

 

: E ora 1.30 noaptea și gălăgia e la fel de mare. Ne se poate dormi nici cu dopuri in urechi. Nu aveți pic de respect!