Din oras

Zborurile de la Cluj-Napoca spre Israel vor fi suspendate

Compania aeriană Wizz Air suspendă zborurile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara spre Israel din 12 martie până pe 23 martie, inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informaţi şi vor fi reprogramaţi automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienţii care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului iniţial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opţiunile de mai sus accesând linkul din e-mail şi alegând cu uşurinţă cea mai bună opţiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală

Wizz Air poate informa doar pasagerii care şi-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicaţia mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au achiziţionat biletele.

Autoritățile din Israel au decis să plaseze în carantină timp de 14 zile toate persoanele care ajung în Israel sau repatrierea străinilor care nu au spaţiu de caratină pe teritoriul israelian.

Referitor la zborurile spre Italia, compania aeriană anunță că se prelungește perioada în care zborurile sunt supendate până în 3 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *