Justitie

World Class a PIERDUT definitiv procesul pentru chiria din VIVO (Polus Center Cluj)

Scris de 4,272

Tribunalul Comercial Cluj a respins cererea de apel formulată de către cei de la World Class România în procesul prin care au cerut suspendarea plății chiriei pe perioada stării de urgență Ziar de Cluj a scris despre acest proces în la începutul lunii trecute. Printr-o ordonanță președințială, World Class România cerea suspendarea obligației de plată pentru spațiul închiriat în mall-ul din Cluj.

Instanța a respins acțiunea, iar cei de la World Class s-au adresat Tribunalului Cluj în speranța că vor obține câștig de cauză în apel. Însă magistrații au respis apelul și World Class România va achita atât chiria aferentă pentru spațiul din Polus, cât și cheltuieli de judecată. 

„Respinge, ca nefondat, apelul declarat de apelanta World Class România SA, în contradictoriu cu intimata Polus Transilvania Compania  DE Investiții SA, împotriva sentinţei civile nr. 2011/09.04.2020 pronunţate de Judecătoria Cluj Napoca în dosarul nr. 6204/211/2010. Admite apelul împotriva considerentelor declarat de apelanta P. T. C. DE I. SA, în contradictoriu cu W. C. R. SA şi pe cale de consecinţă: Înlocuieşte considerentele menţionate în sentinţa civilă nr. 2011/09.04.2020 pronunţată de Judecătoria Cluj Napoca în dosarul nr. 6204/211/2010 referitoare la „condiţia aparenţei este în favoarea reclamantei W. C. R. SA” cu considerentele proprii în sensul în care aparenţa dreptului nu este în favoarea reclamantei. Obliga intimata W. C. R. SA să plătească apelantei P. T. C. DE I. SA cheltuieli de judecată în cuantum de 100 de lei, constând în taxa de timbru. Ia act că apelanta P. T. C. DE I. SA va solicita cheltuieli cu titlu de onorariu de avocat pe cale separată. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 04.05.2020”, se arată în decizia definitivă.

 

Vezi și:

 Hervis Sports cere clemență de la Polus pentru chiria de 10.700 de euro: „Încasările s-au diminuat cu 70%”

Urmările stării de urgență: World Class a solicitat suspendarea chiriei datorate Vivo! Cluj pe perioada restricțiilor de activitateULTIMA ORĂ

 • Acum 18 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 20 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 22 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 23 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 23 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 24 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]