Din oras

Wizz Air da bir cu fugitii de pe ruta Cluj-Bucuresti, caci sunt curve pragmatice. Afla motivul!

O mica greva a pasagerilor romani pentru Wizz Air si compania asta ar lua eject din Romania! De asta e nevoie, mai ales dupa anuntul facut pentru airlinestravel.ro, citat de Transilvania Reporter, care arata ca din 27 octombrie „marea” companie low-cost renunta la cursele Cluj-Bucuresti si retur, pentru ca nu s-au „ridicat la nivelul asteptarilor”. Care or fi fost alea nu stim, dar stim ca sunt niste nesimtiti de joasa speta, fiindca cursa Cluj-Bucuresti este o cursa simbol ce face legatura intre cele mai mari orase ale Romaniei si e greu de crezut ca nu era profitabila.

De fapt, ea nu are cum sa fie profitabila pentru Wizz Air, caci compania foloseste aeronave de tip Airbus 320 cu 180 de locuri, care sunt cel mai rentabile la zboruri de 3 ore, nu la ridicat in aer si coborat in 35 de minute. Wizz Air trebuia sa stie asta inca de la inceput si sa nu ameteasca clientii.

Asa ca vom reveni incetul cu incetul la monopolul nesimtitilor de la Tarom, spunem asta pentru ca nici Blue Air nu se simte bine, avand mari probleme cu cashul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *