Afacerea zilei

Weberbau lanseaza proiectul casefamiliale.ro, pe principiul design&build

Visezi la un camin al tau, dar ti-e groaza sa te apuci de construit pentru ca nu stii ce te asteapta si cat te va costa? Specialistii de la Weberbau au experienta necesara, know-how-ul si mijloacele tehnice sa dea contur viselor tale. De la faza de proiectare, obtinerea avizelor necesare, procurarea materialelor si executie pana la predarea la cheie, de toate se ingrijeste echipa de profesionisti, pentru ca tu sa n-ai niciun motiv de stres.

Firma de constructii si proiectare Weberbau este activa pe piata din 2008, iar in acest timp a reusit sa isi cladeasca o reputatie buna datorita complexitatii lucrarilor efectuate si seriozitatii cu care trateaza fiecare contract, in concordanta cu nevoile, dorintele si posibilitatile financiare ale beneficiarului.

„Oferim solutii la cheie. Ne axam pe proiecte speciale, arhitecturi deosebite, restaurari de cladiri-monument. Avem experienta in gestionarea proiectelor speciale, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic”, spune Weber Tibor Rudolf, fondatorul afacerii.

Construirea unei case e o adevarata aventura. Trebuie sa iei in considerare foarte multe aspecte care tin de design, de functionalitate, de nevoi si preferinte. Practic, ai de-a face cu 3 proiecte: de arhitectura, de rezistenta si de instalatii.

Arhitectul stabileste cum va arata cladirea, din punct de vedere estetic si functional. Apoi vin inginerii constructori, care determina de ce materiale e nevoie si in ce cantitate. In privinta instalatiilor electrice si sanitare, sunt, de asemenea, rigori care trebuie luate in calcul de catre specialisti.

Coordonarea dintre toti factorii de decizie implicati este esentiala pentru derularea fara probleme a procesului de constructie, respectarea termenelor si incadrarea in buget.

Este exact ceea ce va propun cei de la Weberbau prin proiectul lansat de curand, www.casefamiliale.ro. Beneficiarul trebuie doar sa aiba terenul disponibil si sa aleaga dintre variantele de case gata bugetate.

Conceptul, care poarta denumirea de design&build, se utilizeaza de regula la investitiile mari, de tipul mall-urilor, cladirilor industriale si office building-urilor . Pe domeniul rezidential, Weberbau este printre putinele firme de constructii care ofera acest sistem de management integrat.

Avantajele sunt clare: beneficiarul stie de la inceput cum va arata casa lui, in cat timp va fi gata, ce facilitati sunt incluse si cat il va costa. Caracteristicile unei case construite prin acest sistem sunt prezentate pe site-ul Weberbau. Accentul cade pe 4 atribute de baza: personalizat, convenabil, eficient si durabil.

Cele 4 variante prezentate pe site sunt concepute avand in vedere eficienta maxima in executie si raportul optim calitate/pret. Sunt disponibile mai multe optiuni cromatice si chiar elemente de design. Clientul poate alege, insa, un design personalizat. Lucrari de referinta pot fi consultate pe web.

Dar firma Weberbau nu este preocupata doar de satisfactia clientilor, majoritatea dintre ei fiind fidelizati. Este implicata in proiecte de responsabilitate sociala. Conducerea firmei considera ca o datorie de onoare sustinerea comunitatii locale prin actiuni filantropice, despre care vorbeste cu modestie, ca de un lucru perfect normal.

Sursa foto: Weberbau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *