Afacerea zilei

Weberbau lanseaza proiectul casefamiliale.ro, pe principiul design&build

Scris de 1,134

Visezi la un camin al tau, dar ti-e groaza sa te apuci de construit pentru ca nu stii ce te asteapta si cat te va costa? Specialistii de la Weberbau au experienta necesara, know-how-ul si mijloacele tehnice sa dea contur viselor tale. De la faza de proiectare, obtinerea avizelor necesare, procurarea materialelor si executie pana la predarea la cheie, de toate se ingrijeste echipa de profesionisti, pentru ca tu sa n-ai niciun motiv de stres.

Firma de constructii si proiectare Weberbau este activa pe piata din 2008, iar in acest timp a reusit sa isi cladeasca o reputatie buna datorita complexitatii lucrarilor efectuate si seriozitatii cu care trateaza fiecare contract, in concordanta cu nevoile, dorintele si posibilitatile financiare ale beneficiarului.

„Oferim solutii la cheie. Ne axam pe proiecte speciale, arhitecturi deosebite, restaurari de cladiri-monument. Avem experienta in gestionarea proiectelor speciale, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic”, spune Weber Tibor Rudolf, fondatorul afacerii.

Construirea unei case e o adevarata aventura. Trebuie sa iei in considerare foarte multe aspecte care tin de design, de functionalitate, de nevoi si preferinte. Practic, ai de-a face cu 3 proiecte: de arhitectura, de rezistenta si de instalatii.

Arhitectul stabileste cum va arata cladirea, din punct de vedere estetic si functional. Apoi vin inginerii constructori, care determina de ce materiale e nevoie si in ce cantitate. In privinta instalatiilor electrice si sanitare, sunt, de asemenea, rigori care trebuie luate in calcul de catre specialisti.

Coordonarea dintre toti factorii de decizie implicati este esentiala pentru derularea fara probleme a procesului de constructie, respectarea termenelor si incadrarea in buget.

Este exact ceea ce va propun cei de la Weberbau prin proiectul lansat de curand, www.casefamiliale.ro. Beneficiarul trebuie doar sa aiba terenul disponibil si sa aleaga dintre variantele de case gata bugetate.

Conceptul, care poarta denumirea de design&build, se utilizeaza de regula la investitiile mari, de tipul mall-urilor, cladirilor industriale si office building-urilor . Pe domeniul rezidential, Weberbau este printre putinele firme de constructii care ofera acest sistem de management integrat.

Avantajele sunt clare: beneficiarul stie de la inceput cum va arata casa lui, in cat timp va fi gata, ce facilitati sunt incluse si cat il va costa. Caracteristicile unei case construite prin acest sistem sunt prezentate pe site-ul Weberbau. Accentul cade pe 4 atribute de baza: personalizat, convenabil, eficient si durabil.

Cele 4 variante prezentate pe site sunt concepute avand in vedere eficienta maxima in executie si raportul optim calitate/pret. Sunt disponibile mai multe optiuni cromatice si chiar elemente de design. Clientul poate alege, insa, un design personalizat. Lucrari de referinta pot fi consultate pe web.

Dar firma Weberbau nu este preocupata doar de satisfactia clientilor, majoritatea dintre ei fiind fidelizati. Este implicata in proiecte de responsabilitate sociala. Conducerea firmei considera ca o datorie de onoare sustinerea comunitatii locale prin actiuni filantropice, despre care vorbeste cu modestie, ca de un lucru perfect normal.

Sursa foto: WeberbauULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours PubliNews
  Brand Finance Banking 500, 2023: valoarea brandului Banca Transilvania trece de 500 de milioane USD
 • Acum 4 hours Politica
  Liderul deputaților UDMR, Csoma Botond, privește detașat măcelul PSD – PNL: ”Rocada din mai nu ne privește”. Dar, totuși, poate rămân oamenii lor în posturi… Se poate? Se poate?
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Zice Boc, că fără luminoasa sa viziune și administrare, Cluj-Napoca era un ghetou. Reforma de ”neghetou” a lui Boc se vede cel mai bine de la Pata Rât și din cartierele de blocuri plantate peste case prin Urbanismul de Cumetrie din ”bocărie”
 • Acum 6 hours Vocea ta
  OCHIOMETRIC, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au apreciat că bunurile sustrase prin intrarea prin efracție într-un spațiu privat nu e cine știe ce valoare. Așa că nu s-au mai ostenit să ancheteze. Rugăm, onor conducerea IPJ Cluj, să ne explice și nouă de la ce valoare a bunurilor sustrase își mișcă polițiștii cururile de pe scaun să ancheteze un furt?
 • Acum 7 hours Din oras
  SUPERCOM e ca la lăudatul pom: E plin de gunoaie neridicate. Ca la lipsa de concurență cu care ne-a încălțat administrația publică locală. Boc ne zice să le mai dăm o șansă
 • Acum 7 hours In vizor
  În imaginarul lui Emil Boc, “Clujul, ca zonă metropolitană, nu a pierdut populație. E un model de dezvoltare”
 • Acum 9 hours Politica
  The Economist: “România are o democraţie “deficitară”, fiind pe ultimul loc în UE, după Ungaria”
 • Acum 10 hours Politica
  PSD cere demisia ministrului Deca, dacă nu îi redă secretarului de stat Lixandru atribuțiile retrase. Vasile Dîncu: “Cred că Doamna Ministru va avea înțelepciunea să revină asupra acestei decizii, altfel suntem obligați să cerem demisia ministrului”
 • Acum 11 hours Politica
  Poate aflăm cum de a fost “capabil” ministrul Energiei, Ionuţ Popescu, să facă pe genunchi ordonanţa prin care OMV Petrom a reuşit să se sustragă de la plata “taxei de solidaritate” în România
 • Acum 12 hours In vizor
  Șpaga generalizată din sistemul de sănătate, o tradiție din timpul comunismului
 • Acum 13 hours Din oras
  NUMAI ŞASE-S NOROCOASE: Aproape trei milioane de lei pentru “cotizații și contribuții” pentru șase entități care activează ca ONG – uri
 • Acum 1 day Din oras
  Municipalitatea a pus ”în discuție” un PUZ pentru culoarul de mobilitate nord, Pod Oașului-Răsăritului – Pod Ira. Este zona în care Prime Kapital va investi 330 milioane euro, ”după ce s-au luat în considerare planurile autorităților locale de modernizare a drumurilor și infrastructurii orașului”
 • Acum 1 day Vocea ta
  Dr. OSĂ și mr. NOSĂ: Mai puneți mult botul la OSĂ-urile lui Boc?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE