PubliNews

VOUCHER valoric de 500 de euro pentru primul clujean care cumpara o masina de la Leasing Automobile, cel mai mare showroom de masini rulate deschis sambata la Cluj! Avem si un pont pentru tine!

Scris de 2,075

 

De astazi, Clujul are cel mai mare showroom de auto rulate din regiune, marca LeasingAutomobile.ro. Este un brand ce si-a castigat in ultimii 3 ani o notorietate incredibila in Romania prin faptul ca vinde masini rulate de cea mai buna calitate, la preturi foarte bune si nu mai “batrane” de 4 ani.

Ai optiuni variate, de la marci premium precum Jaguar, Porsche, Land Rover, Mercedes, Audi sau BMW si Lexus, pana la marci pentru toate buzunarele precum Toyota, Renault, Skoda si VW.

“Am ales Clujul pentru ca e un oras puternic si bine dezvoltat financiar, dar si magnetul pentru restul regiunii. Ne adresam tuturor celor care cauta masini de calitate, fara samsari dubiosi, masini cu doar pana la 4 ani vechime si pentru care oferim un traseu de beneficii unice in tara.

La predarea maşinii cloientului i se face inspecţia vizuala si tehnica, se face revizia, se schimba uleiul, filtrele şi se elibereaza un certificat de buna funcţionare. Oferim tot suportul nostru post vanzare. Cel mai important e ca toţi clienţii să ştie clar că după ce au plecat de la noi, în orice moment li se răspunde la telefon, li se dă un sfat, le rezolvăm problemele de garanţie”, spune fondatorul companiei, Gigi Bracaci.

Showroom-ul din Cluj Napoca se afla pe strada Traian Vuia numarul 182 A.

Leasing Automobile Cluj este cel de-al treilea showroom, după cel de la Galaţi şi Arad, urmând să fie deschis unul şi la Bucureşti.

În cei 3 ani de activitate, compania a livrat peste 400 de autovehicule în aceasta zonă a ţării, motiv pentru care a ales să deschidă un punct de lucru în capitala Transilvaniei.

Cadou EXCLUSIV de la Ziar de Cluj: 500 de euro pentru primul clujean care ne suna ca e in drum sa cumpere o masina de la Leasing Automobile!

 

Si fiindca a fi cititor Ziar de Cluj are nu numai beneficii sufletesti, va oferim o oportunitate rara, aceea de a beneficia de un voucher valoric de 500 de euro valabil pentru achizitia unui autovehicul de la Leasing Automobile!

Intrati pe www.leasingautomobile.ro sau vizitati showroom-ul de pe strada Traian Vuia numarul 182 A si, atunci cand v-ati hotarat pentru achizitia unei masini, dati-ne un SMS la 0720 00 88 88 si veti beneficia de 500 de euro reducere la masina aleasa.

Oferta Ziar de Cluj este valabila pana la data de 1.07.2018, iar voucherul nu poate fi preschimnbat in bani sau cumulat cu alte vouchere.

Bafta!

PS: Ne permitem sa va facem o sugestie, o masina fiabila si foarte aratoasa, la un pret incredibil:

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Sanatate
  Județul Cluj, locul 2 pe țară la numărul de cazuri COVID
 • Acum 4 hours Sport
  FC Victoria Cluj, campioana județului pentru Liga IV! Baraj de calificare cu județul Satu Mare pentru Liga III
 • Acum 5 hours Afacerea zilei
  Start-up-ul clujean Cyscale a reușit performanța obținerii unei finanțări de 3 milioane euro de la investitori străini
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Arhitectura caselor din satul Aiton, exemplu de urmat
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Cum este batjocorit cetățeanul de către statul român
 • Acum 10 hours Eveniment
  UPDATE – Băiat de 16 ani din Gilău, dat dispărut. Adolescentul a fost găsit în Someșul Rece
 • Acum 22 hours Politica
  Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii: „Un stat nu poate să își aroge drepturi de orice fel în raport cu cetățenii altui stat. Astfel de declarații nu corespund standardelor europene”
 • Acum 1 day Reportaj
  INTERVIU – Claudiu Olenici, președintele Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului: „E și rușine pentru un oraș care se compară cu Barcelona și mâine poate și cu New York, să aibă dejecții pe râul care trece prin mijlocul Grădinii Botanice!”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu: Nu sunt un mare fan al reducerii TVA, trebuie să definim produse strategice la care să plafonăm prețul
 • Acum 1 day Justitie
  Evazioniștii de la Cridov au toate șansele să revină în forță, după ce Tribunalul Cluj a ridicat sechestrul pentru peste 2 milioane de lei
 • Acum 1 day Afacerea zilei
  1,3 MILIOANE EURO profit pentru Telenav Software Cluj-Napoca, cel mai mare profit din istoria firmei
 • Acum 1 day Justitie
  Soții Cătinean de la Gherla, condamnați pentru cămătărie. Adrian Cătinean a primit închisoare cu executare
 • Acum 1 day Din oras
  Calea Someșeni este inundată după fiecare ploaie. City managerul Gheorghe Șurubaru: “Situația este complicată pentru că va trebui să facem o săpătură”
Citește și...
Recomandările redacției