Rautacisme

Vlad Pop, un agramat adevarat in fruntea Federatiei Share

Vlad Pop, presedintele Federatiei Share, invitat la Radio France Internationale la emisiunea „Tanar in Europa” in 14 ianuarie, a vorbit ca un adevarat agramat de cinci stele. In cele cateva minute cat a durat interventia sa, acesta a reusit sa faca greseli de gramatica dintre cele mai elementare.

“Atuurile noastre au fost in primul rand programul, am introdus atat evenimente care existau deja si ajutau la dezvoltarea tinerilor si care au fost exemple in Europa cat si ce ne dorim sa realizam prin acest titlu”, a spus Vlad Pop la rfi.

Dupa ce a dezvaluit faptul ca este de profesie inginer si ca s-a apucat de propria afacere, Pop a mai spus si ca pentru un tanar in business “cele mai mari provocari e startul”.

Intrebat care a fost cea mai usturatoare greseala in business, Vlad Pop a spus senin:
“Din seria partenerilor potriviti”.

“Nu zic neaparat de afaceri, zic mai mult de proiecte, suntem implicati in mai multe proiecte de dezvoltare a comunitatii”, a continuat el.

Daca gandeste la fel cum vorbeste, ne este tare frica pentru ce se va intampla in acest an. Pentru ca din seria partenerilor (ne)potriviti si pentru ca automobile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *