Eveniment

Viorica Dăncilă, primită cu pâine și sare la Săndulești – FOTO și VIDEO

Scris de 628

Vizita în Cluj a candidatului PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, a continuat astăzi la prânz în localitatea Săndulești. După ce s-a întâlnit cu autoritățile locale din Dej și cu cetățenii, următoare oprire a fost Săndulești, unde a ajuns în jurul orei 13.00.

Viorica Dăncilă a avut parte de o primire festivă în acest sat de lângă Turda, îmbrăcat într-o atmosferă de sărbătoare, cu drumuri proaspăt asfaltate și o Primărie cu finisaje moderne. Președintele PSD a fost primit cu un buchet de flori și cu pâine și sare, oferită de câțiva copii în costume populare.

La întâlnirea cu premierul au venit trei primari din zonă: primarul din Săndulești, Călin Fărgaciu, primarul din Ploscoș, Aurel Truță și Cristian Matei, primarul din Turda. Au mai participat și Valentin Cuibus, inspectorul școlar general al județului Cluj, Ilarie Ivan, fost șef al Direcției Agricole Cluj. Bineînțeles că au fost prezenți și liderii PSD care au însoțit-o și în Dej: Mihai Fifor, Liviu Alexa, Adrian Mlădinoiu, Petre Daea.

Imediat după oficialitățile de bun venit, Dăncilă a intrat la o întâlnire cu fermierii și cu conducerea autorităților locale din zonă.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  „Eu nu vreau USL”, afirmă Marcel Ciolacu: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici”
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 9 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 13 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 14 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 1 day Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE