Eveniment

Viorica Dăncilă, primită cu pâine și sare la Săndulești – FOTO și VIDEO

Vizita în Cluj a candidatului PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, a continuat astăzi la prânz în localitatea Săndulești. După ce s-a întâlnit cu autoritățile locale din Dej și cu cetățenii, următoare oprire a fost Săndulești, unde a ajuns în jurul orei 13.00.

Viorica Dăncilă a avut parte de o primire festivă în acest sat de lângă Turda, îmbrăcat într-o atmosferă de sărbătoare, cu drumuri proaspăt asfaltate și o Primărie cu finisaje moderne. Președintele PSD a fost primit cu un buchet de flori și cu pâine și sare, oferită de câțiva copii în costume populare.

La întâlnirea cu premierul au venit trei primari din zonă: primarul din Săndulești, Călin Fărgaciu, primarul din Ploscoș, Aurel Truță și Cristian Matei, primarul din Turda. Au mai participat și Valentin Cuibus, inspectorul școlar general al județului Cluj, Ilarie Ivan, fost șef al Direcției Agricole Cluj. Bineînțeles că au fost prezenți și liderii PSD care au însoțit-o și în Dej: Mihai Fifor, Liviu Alexa, Adrian Mlădinoiu, Petre Daea.

Imediat după oficialitățile de bun venit, Dăncilă a intrat la o întâlnire cu fermierii și cu conducerea autorităților locale din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *