Din oras

VIDEO Un student din Cluj și-a filmat noii colegi de cămin: „Gândacii se distrează. Uite cum își mișcă aripioarele”

Scris de 797

Cine nu are bătrâni, să-și cumpere. Iar cine nu are gândaci, să se mute la cămin.

Un tânăr student, mândru locatar al Căminului nr. 17 s-a trezit pe perioada verii cu noi colegi de cămin, mititei și murdari. Desigur, vorbim despre deja faimoșii gândaci de bucătărie. 

„Bună seara! Ne aflăm aici la ora 11 seara cu cel puțin doi gândaci la rafturile de mâncare, în căminul 17 din Hașdeu. Gândacii se distrează. Le dau cu fixativ, ăștia îs cel puțin trei din nu știu câți pe care i-am văzut. Aici în colț stă altul, acolo sigur mai sunt alții. Uită cum își mișcă aripioarele la mâncare. Astea sunt rafturile mele cu mâncare, ei le vizitează în fiecare seară. Așa, ca să-mi dea mie niște boli. Căminul 17 din Hașdeu, se trăiește foarte bine. O seară minunată tuturor, poate fără gândaci”, a punctat studentul, într-o filmare postată pe Facebook.

Un profesor de la UBB l-a încurajat pe student, mărturisind că s-a întâlnit cu situații și mai grave în SUA: „ În timpul masterului meu din Statele Unite, în camin aveam șoareci, care se plimbau pe coridor! Iar gandacii – numitii cockroaches – aveau dimensiuni impresionante, nu ca gandaceii tai universitari! Umiditatea si caldura de acum sunt comparabile cu ce am experimentat atunci! Singura solutie: nu ții mancare în camera… si mai dai cu substante… oricum, dupa ce termini vei avea de-a face cu altii, mai putin educati! :)”.

Sursa VIDEO : Facebook Bogdan BotașULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 14 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 16 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 17 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE