Din oras

VIDEO Un student din Cluj și-a filmat noii colegi de cămin: „Gândacii se distrează. Uite cum își mișcă aripioarele”

Cine nu are bătrâni, să-și cumpere. Iar cine nu are gândaci, să se mute la cămin.

Un tânăr student, mândru locatar al Căminului nr. 17 s-a trezit pe perioada verii cu noi colegi de cămin, mititei și murdari. Desigur, vorbim despre deja faimoșii gândaci de bucătărie. 

„Bună seara! Ne aflăm aici la ora 11 seara cu cel puțin doi gândaci la rafturile de mâncare, în căminul 17 din Hașdeu. Gândacii se distrează. Le dau cu fixativ, ăștia îs cel puțin trei din nu știu câți pe care i-am văzut. Aici în colț stă altul, acolo sigur mai sunt alții. Uită cum își mișcă aripioarele la mâncare. Astea sunt rafturile mele cu mâncare, ei le vizitează în fiecare seară. Așa, ca să-mi dea mie niște boli. Căminul 17 din Hașdeu, se trăiește foarte bine. O seară minunată tuturor, poate fără gândaci”, a punctat studentul, într-o filmare postată pe Facebook.

Un profesor de la UBB l-a încurajat pe student, mărturisind că s-a întâlnit cu situații și mai grave în SUA: „ În timpul masterului meu din Statele Unite, în camin aveam șoareci, care se plimbau pe coridor! Iar gandacii – numitii cockroaches – aveau dimensiuni impresionante, nu ca gandaceii tai universitari! Umiditatea si caldura de acum sunt comparabile cu ce am experimentat atunci! Singura solutie: nu ții mancare în camera… si mai dai cu substante… oricum, dupa ce termini vei avea de-a face cu altii, mai putin educati! :)”.

Sursa VIDEO : Facebook Bogdan Botaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *