FOTOGRAFILA

VIDEO Un nou episod din Vestul Sălbatic la Florești

Vă prezentăm episodul 5589 din reality show-ul cu cabaline care are loc de ani de zile în cea mai mare comună din România. Un cititor ne-a trimis la redacție imagini cu doi cai frumoși care se plimbau pe strada Porii. Cabalinele s-au apropiat periculos de mult de mașinile parcate.

Pe internet sunt postate tot mai des imagini şi filmuleţe cu cai care pasc printre maşini și rup oglinzile autovehiculelor.

Este o nouă mostră din incompetența administrației locale. ,,Șeriful” Horea Șulea este depășit de situație.

În urmă cu ceva timp, declara că nu poate face nimic pentru a scăpa comuna de problema cailor lăsaţi liberi deoarece proprietarii animalelor nu îşi plătesc amenzile.

Ziar de Cluj i-a oferit de nenumărate ori o soluție șerifului Șulea. Pentru a stopa acest fenomen desprins parcă din Vestul Sălbatic, Primăria Floreşti să încheie un parteneriat administrativ cu USAMV, unde aceste animale să fie transportate iar proprietarii lor să le recupereze numai după ce achită toate amenzile. USAMV are toate resursele logistice pentru a întreţine aceste animale, care pun în pericol zecile de copii ce se joacă pe aleile dintre blocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *