Din oras

VIDEO Un grup de romi a terorizat călătorii de pe un autobuz din Cluj-Napoca! Controlorii CTP, smardoi doar cu pungile de cumpărături pe care le amendează că nu au bilet

Scris de 14,687

Cea mai performantă companie de transport în comun din România, CTP Cluj, dovedește încă o dată (dacă mai era nevoie) că pentru unii e mumă, pentru alții ciumă. O situație reprobabilă ne-a fost semnalată în această dimineață, de către un cetățean revoltat. 

De ce revoltat? Pentru că oamenii de rând sunt obligați să cumpere bilet de călătorie, altfel sunt amendați în timp record de controlorii lui Neag. Mai mult, există situații absurde în care un om a fost amendat pentru că nu a luat bilet de călătorie pentru punga lui de cumpărături. 

CITEȘTE MAI MULTE PE ACEASTĂ TEMĂ: Un clujean a fost amendat de controlori pentru că nu avea bilet pentru o pungă

În schimb, anumiți călători sunt privilegiați și ignorați de către controlori, cu toate că nu au bilet și, mai mult, terorizează restul călătorilor din autobuz. Este și cazul unui grup de romi care s-au crezut la un concert de manele în timpul unei curse CTP.

„La o stație oarecare, am observat că au urcat acești trei băieți. De la bun început, foloseau un limbaj extrem de dur, se înjurau între ei în gura mare și râdeau extrem de tare. Mai apoi, și-au întins picioarele pe scaune ca la ei acasa în fotoliu și s-au pus pe cântat manele. Timp în care băteau cu mâinile în scaune sau în geamuri”, ne-a relatat, evident afectat, un bărbat aflat pe autobuzul respectiv.

Coincidență fericită, credeau călătorii, la următoarea stație s-au urcat controlorii CTP. Faimoși pentru modul agresiv prin care reușesc să pună la punct orice călător și să-l amendeze. „La stația următoare au urcat doi controlori, au cerut tuturor biletele și abonamentele. Când au ajuns la acel grup de oameni agresivi, mă și gândeam că urmează să se bată. Dar, ce să vezi, controlorii s-au întreținut minute bune cu acei bărbați, au râs împreună cu ei și le-au permis să rămână pe autobuz, fără bilet! Controlorii au coborât la următoarea stație, după care concertul de manele s-a reluat. Toată lumea era vizibil iritată, unele femei erau chiar speriate. De ce mai plătim bilete? De ce mai plătim taxe? Unii văd că pot circula liniștiți fără bilet, mai mult pot face scandal și nimeni nu are treaba lor”, s-a întrebat retoric călătorul.

Așadar, dragi clujeni, de azi înainte dacă vreți să mergeți GRATIS pe autobuzele CTP tot ce trebuie să faceți e să dați dovadă de tupeu și când vin controlorii începeți să cântați manele. 

UPDATE: REACȚIA CTP CLUJ-NAPOCA: Jos Pălăria, CTP Cluj! Controlorii din filmarea Ziar de Cluj au fost retrogradați: „Îi vom trimite să spele autobuze”ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 2 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 3 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 3 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 4 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 5 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 6 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 7 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 8 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 9 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 10 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE