Sport

VIDEO: U-BT Cluj a câştigat cu emoţii în FIBA Europe Cup. Înregistrarea completă a meciului cu AEK Larnaca

U-Banca Transilvania Cluj şi-a făcut meciul greu cu AEK Larnaca, din grupa G a FIBA Europe Cup, pe care l-a câştigat doar la două puncte diferenţă, 65-63 (17-18, 14-11, 24-9, 10-25).

Deşi au avut 17 puncte avans la intrarea în ultimul sfert, relaxarea elevilor lui Mihai Silvăşan avea să-i coste victoria, clujenii marcând doar 10 puncte în ultima parte a meciului.

Ba mai mult, ciprioţii au avut cinci secunde la dispoziţie pentru a trimite partida în prelungiri, doar intervenţia lui Vlad Moldoveanu făcând ca echipa sa să câştige acest joc în timpul regulamentar.

„Ne-am complicat singuri viața, este al treilea meci consecutiv în care facem asta și trebuie să învățăm din astfel de lucruri. Dacă nu vom învăța, va veni vremea în care vom pierde meciuri importante din acest motiv”, a spus Filip Adamovic, cel care, cu 14 puncte, a fost cel mai bun marcator al clujenilor.

În celălalt joc al grupei, Gaziantep a câştigat clar cu KB Peja, 74-56, clujenii conducând în continuare grupa şi fiind principalii favoriţi la calificare. Înregistrarea completă a meciului din Sala Sporturilor „Horia Demian” poate fi văzută mai jos.

foto: fiba.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *