In vizor

VIDEO Surprinși în timp ce se "afumă" ziua-n amiaza mare

Scris de 2,289

Încă o demonstrație a nepăsării civice, precum și a ”preocupărilor” adolescenților din cartierul Mănăștur. Acest episod, care surprinde câțiva tineri în vreme ce își rulează cuie ziua-n amiaza mare, a fost înregistrat recent, pe Calea Florești numărul 2. Imaginile au fost postate pe Facebook de către un utilizator, însoțite de un comentariu scurt: 

”Dragi parinti Clujeni, dupa luni de zile de probleme cauzate, va prezint, o tanara noua generatie, lasata nesupravegheata de parinti si ca rezultat, niste tineri de 10-15 ani care fumeaza, se drogheaza, beau se bat si distrug proprietatea privata. In video, doar o parte din ocupatiile copiilor, sacii de gunoi, plini de sticle, cioburi, tigari, plicuri si mizerie sunt deja la gunoi. Daca sunteti parinte si locuiti in zona Manastur/Calvaria si va recunoasteti copilul, va asteptam sa incepem sa reparam ce au stricat ei”, notează acesta.

Se pare că momentul surprins de camerele de supraveghere video, nu reprezintă un caz singular.

Tinerii din imagini figurează, de asemenea, în alte înregistrări, conform celor susținute de utilizatori:

”Zona de acces si terasele au fost impanzite de cioburi de sticle sparte si mizerii! De asemenea nu este prima data cand se drogheaza acolo. Îi avem filmati si in iarna, cand au incercat sa dea foc la usa de la intrare, dupa ce au fumat o tigara, probabil cu etnobotanice”, subliniază utilizatorul.

Din secvențele înregistrate, se vede clar cum acești tineri își rulează cuie fără nici o jenă și fără să le fie teamă că ar putea fi deranjați în timp ce fumează. Din contra, totul este făcut la vedere, într-un spațiu public.

În ultima vreme, parcurile și piețele publice din oraș au devenit locurile preferate ale consumatorilor de substanțe psihoactive. Chiar dacă acești consumatori se ”resimt” într-un mod ostentativ, la vedere, cu toate acestea, autoritățile clujene nu au reacționat în nici un fel pentru a sancționa aceste derapaje. 

 

 

 

 

sursa video: Facebook/Andrei SuciuULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 4 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 6 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 7 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 7 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 8 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 9 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 10 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 11 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 23 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE