In vizor

VIDEO – Lucrări spectaculoase pe autostrada A3 Nădășelu-Zimbor

Lucrările de pe Autostrada A3 Nădășelu-Zimbor înaintează într-un ritm foarte bun, iar progresul înregistrat de către antreprenorul UMB este unul vizibil. 

„Lucrări spectaculoase în superbele și capricioasele dealuri transilvănene pe Autostrada A3 Nădășelu-Zimbor. Antreprenorul general, UMB, a turat motoarele și progresul este vizibil după doar câteva luni de la startul șantierului, volumele excavate în acest scurt timp fiind impresionante. Nici subcontractorul Zublin, recunoscut ca lider în România pe execuția de piloți forați, nu se lasă mai prejos, aducând pe lot 9 foreze pe care le-a pus la muncă în apropierea nodului Nădășelu (începutul filmării din dronă). Sperăm că antreprenorii își vor păstra efervescența în teren și le dorim cât mai PUȚINE alunecări de teren serioase (au deja trei la activ) și probleme care ar putea împinge inaugurarea celor 30 de km din AutostradaTransilvania după 2023”, potrivit Asociației Pro Infrastructură. 

Asocierea de firme românești Spedition UMB – Tehnostrade.a câștigat licitația pentru 42 km din Autostrada Transilvania. Autostrada ar trebui să fie finalizată la sfârșitul anului 2023. Valoarea proiectului este de 1.39 mld lei (fără TVA) / 9.6 mil euro per km.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *