FOTOGRAFILA

VIDEO/FOTO: Cluj-Napoca, ca un patinoar. N-a făcut ”OSĂ” Boc patinoar pe lacul din Parcul Central, a făcut iarna în tot orașul

Clujul a fost lovit de un val de ninsoare, iar firmele de deszăpezire, plătite de Primăria Cluj-Napoca, nu s-au văzut din nămeți.

  • Un șofer clujean se întreba pe ”Facerăboj” dacă ”Emil Boc e oare cu autobuzul, pentru că nu se vede nicio mașină care să facă deszăpezire!”.

Dacă tot NOSĂ vedem vezi patinoarul plutitor de pe lacul din Parcul Central, acela promis și răspromis de Emil Boc, ”încălzirea globală” a transformat Cluj-Napoca într-un patinoar dintr-o singură scuturare de nori.

https://www.youtube.com/watch?v=nYdRpSm8Oo8&t=57s

Firește, iarna a luat prin surprindere autoritățile locale, altfel am fi fost noi surprinși de contrariul.

Iar firma care are pe cap și deszăpezirea, bănuim că Supercom, a intervenit în forță pe străzi, dar numai după ce și-au revrenit din reveria faptului că afară ninge.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Măestrică, Însuți Tu, Excelența Ta, vezi că toată lumea vede că hainele tale cele noi, de Împărat, te-au lăsat în promisiunile goale: zeci de postări și comentarii de-ale clujenilor arată că mai multe drumuri din Mărăști, Mănăștur, Dâmbul Rotund, Iris, Zorilor și Bună Ziua sunt acoperite cu zăpadă și circulația este afectată. ȘI NIMENI NU A INTERVINT LA TIMP.Așa e când până și deszăpezirea se atrubuie pe cumetrie…