In vizor

VIDEO – Deșeuri farmaceutice găsite la Tarnița. Gest de imagine jenant făcut de Rocsana Contraș

Rocsana Contraș, șeful Serviciului Salvamont Cluj departamentul Arii Protejate, a publicat un video în care a surprins o mulțime de deșeuri farmaceutice care au fost aruncate pe malurile lacului Tarnița. În mod convenabil aceste deșeuri au apărut la timp ca să poată Contraș să se laude cu activitatea ei. 

„Poluare farmaceutică zona 1 și zona 2 a lacului de acumulare Tarnița. Deșeurile au fost aruncate pe două plaje, Golful Dobru și tot versantul opus. Aparent au fost aruncate de sus de pe DJ107P. Am sesizat Garda de Mediu. Degajarea deșeurilor vine in sarcina proprietarului și/sau administratorului”, susține Rocsana Contraș într-o postare pe Facebook.

Video-ul a fost postat pe pagina de Facebook personală, după ce inițial Rocsana Contraș a considerat că poate să acorde exclusivitate despre această situație unei publicații locale. Rocsana Contraș e supărată pe presa locală care a avut „tupeul” să ofere informații despre viața ei privată. Din declarația ei răzbate frustrare la adresa celor care au îndrăznit să o critice și mai puțin preocupare pentru așa zisa situție gravă de la Tarnița.

”În timpul în care se dezbate viața mea personală, pe Tarnița se intampla acum o poluare cu deșeuri farmaceutice. Nu este o problema legată de navigatie, este problema grava de mediu. Doua plaje sunt pline de medicamente expirate. Pe luciul de apa în Golful Dobru de asemenea plutesc antibiotice, analgezice și anticonceptionale expirate. Medicamentele expirate sunt deșeuri periculoase. Propun ecologistilor și activiștilor de mediu sa manifeste mai puțin interes pentru viața mea privată și mai mult interes fata de problemele reale care se intampla pe Lacul de acumulare Tarnita unde în acest moment plutesc baxuri întregi de medicamente”,a declarat Rocsana Contraș, șeful Serviciului Salvamont Cluj departament Arii Protejate, pentru stiridecluj.ro

Frustrările de slujbaj se pare că îi dăunează Rocsanei Contraș și răbufnește la adresa presei și a ecologiștilor. Ea simte brusc nevoia, după ani de absență, să arate cât este ea de utilă. Oare disperarea ei a mers până la a regiza o poluare pe Tarnița?

Avem și o întrebare pentru Rocsana Contraș. Xanax, pentru uzul ei personal, nu a găsit?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *