In vizor

VIDEO Cluj-Napoca, paradisul HOȚILOR PROFESIONIȘTI! Un bărbat a fost prădat într-un restaurant de LUX: „Nu mai sperăm să recuperăm paguba”

Cluj-Napoca atrage hoții profesioniști ca un magnet. Bogdan Andaluna, un clujean care lua cina în oraș, într-un restaurant de lux, și-a dat seama că a rămas fără portofel după ce a avut ghinionul să fie prădat de un hoț profesionist.

Andaluna a publicat pe Facebook o parte din imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, în speranța că hoțul va fi prins. 

„Aseara, am fost furati intr-un restaurant din Cluj-Napoca, de acest individ. Toata schema din interior si exterior apare inregistrata din mai multe unghiuri, insa intelegem sa aratam doar aceste imagini. Individul a plecat apoi dinspre Piata Muzeului inspre Piata Unirii, unde a si aruncat actele noastre. Nu speram la a recupera ceva din paguba noastra, insa modul in care a operat arata ca e vorba despre un „profesionist” care se ocupa de aceasta zona si va rugam sa distribuiti pentru a spori sansele in a fi identificat rapid si pentru a fi impiedicat in a comite din nou astfel de furturi. Plangerea a fost inregistrata la Politie in cursul zilei de azi. Multumiri celor de la Restaurantul Muura pentru amabilitate si ajutor”, a scris bărbatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *