Sport

VIDEO: CFR Cluj e în finala Cupei României, graţie dublei lui Bud. Sezon salvat pentru “feroviari”

CFR Cluj a învins cu 2-0 ASa Târgu-Mureş joi seară, în returul semifinalelor Cupei României la fotbal şi s-a calificat în finala competiţiei. Ambele reuşite au fost marcate de Cristian Bud.

“Feroviarii” şi-au salvat sezonul cu calificarea în finala Cupei, graţie unei duble reuşite de atacantul Cristian Bud, în minutele 17 şi 70. Pe final de partidă Voiculeţ, de la ASA Târgu-Mureş, a fost eliminat încasând cel de-al doilea cartonaş galben.

După 0-0 în tur echipa clujeană obţine calificarea în finala Cupei României

Cele două echipe au jucat în următoarele formule:

CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Nascimento (’75 Gomelt), Petrucci, Juan Carlos (’86 Lucian Goian) – Jakolis, Bud (’83 Lopez), Nouvier.

ASA Tg. Mureș: Stăncioiu – G. Matei, I.Gonzalez, Muth (’78 Ciolacu), Pârvulescu – Gorobsov (’49 N’Doye), Mureșan – Jazvici (’75 Buş), Voiculeț, Brandan – Țucudean.

“Mă bucur că reuşesc să înscriu, însă important este că am obţinut calificarea. Am venit la o echipă mare, una din cele mai bune din campionat”, a punctat Cristi Bud, care a venit la declaraţiile de presă de după meci alături de băieţelul său, căruia i-a dedicat, pe un tricou, golul doi, anunta CJSport.ro

“Suntem încântaţi că am ajuns în finală, fie că se joacă la Bucureşti sau altundeva este un meci, o finală şi vom lupta să câştigăm”, a declarat antrenorul clujenilor, Toni Conceicao, după meci.

“A fost un meci antrenant, echilibrat, la a căruit spectaculozitate şi-au adus contribuţia ambele echipe. Felicit echipa gazdă şi îi doresc să câştige Cupa României. Ne-am creat câteva ocazii, dar nu am reuşit să le materializăm. CFR este acum o echipă mai în formă decât noi”, a declarat antrenorul ASA, George Ciorceri.

 

sursa video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *